1. Anasayfa
  2. Diğer

fastPay Wildcats Bu Sene Başaracak Mı?

fastPay Wildcats Bu Sene Başaracak Mı?
iw
0

2021 Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Finali geldi çattı. Şampiyon bugün belli oluyor. Final maçları öncesi bu yazımızın konusu fastPay Wildcats ve ikincilikleri.

Ligin En Çok İkinci Olan Takımı

Eskilerin HWA Gaming‘i fastPay Wildcats yeni isimleri ile 2019 yılından beri karşımızda. Ama aslında bu takım 2013 Kış Mevsimi’nden beri Şampiyonluk Ligi‘nde mücadele ediyor. Ligin en köklü takımlarından olan fastPay Wildcats, finallere oldukça alışkın bir takım aslında. Ama ne yazık ki yüzleri son basamakta pek gülmüyor.

2020 Yaz Mevsimi’nin gözümde en büyük favorilerdi. Yarı finalde sürpriz bir şekilde 5 Ronin ekibine elenmişlerdi. Aynı yılın Kış Mevsimi’nde ise play-offlara ligi 4. sırada bitirerek çeyrek finalden katılmışlar; final maçlarına kadar olan serileri 3-0 ile geçmişler ve play-offları silip süpürmüşlerdi. O sene finaldeki rakipleri yine 1907 Fenerbahçe Espor‘du. Fenerbahçe ekibi ise yarı finalde şaşırtıcı bir şekilde Team Aurora’yı 3-2’lik skorla 5. maçın ardından yenebilmiş ve fastPay Wildcats’in ellerini güçlendirmişlerdi. Ama Wildcats ekibi ilk şampiyonluklarına yine ulaşamamış ve ligi yine 2. bitirmişlerdi.

Bu alanda ligin en iyisi konumunda olan Wildcats şimdiye kadar ligin en çok ikinci olan takımı konumunda. Şanssız takımımız 2013 yılında Dark Passage ekibini geçmeyi başaramadı ve o yıl 3 turnuvayı da 2. tamamladı. 2014 Kış Mevsimi Finali gelip çattığında ise o zamanın HWA Gaming’i yine Dark Passage ekibin geçemedi ve 4. ikinciliğine ulaşmış oldu.

rg makale yatay 4 1 min scaled

Rövanş

5. ve son ikincilik ise çok daha yakın bir tarihte geldi. FastPay Wildcats ekibi 2020 Kış Mevsimi Finali’nde 1907 Fenerbahçe ile karşı karşıya gelmiş ve seriyi 3-0 kaybetmişti. O yüzden bu sene çok daha kıymetli gibi. Sanırım bu ekip ilk defa bir rövanşa bu kadar güçlü ve favori olarak çıkıyor. Bunun bir başka sebebi de 1907 Fenerbahçe’nin tutarsızlıkları olabilir. Ama bu tutarsızlıklar play-offlarda rakiplerinin canını sıkmayı başarmıştı. Bakalım fastPay Wildcats karşısında da durum böyle işleyecek mi?

2021 Vodafone Freezone Kış Mevsimi Finali’nde mücadele edecek olan her iki ekibe; Espor Gazetesi olarak başarılar diliyor ve şimdiden tebrik ediyoruz.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments