1. Anasayfa
  2. FIFA

Akdeniz Ülkeleri Antalya’da Espor Turnuvasında Buluşuyor

Akdeniz Ülkeleri Antalya’da Espor Turnuvasında Buluşuyor
0

Dijital meşalenin ilk kıvılcımı Antalya’da çakılıyor. Huzurlarınızda yeni nesil olimpiyatın 2021 yılı markası Mediterranean Esports Tournament (Uluslararası Akdeniz E-Spor Turnuvası)!

Bu reklam alanını aktif et!

Yıllardır gelişen teknoloji 2020 yılında birçok mecburi entegrasyonla hayatımızın içinde yerini aldı. Önce toplantılarımız, sonra okullarımız, sonra alışveriş dünyamız dijitale taşındı. Artık bu yeni normal ile birlikte geleneksel kavramının da dijitale taşınması gerektiğini fark eden Mediterranean Esports Tournament oluşumu, Akdeniz bölgesindeki e-sporcuların katılımıyla, 2021 yılında birincisi düzenlenecek Uluslararası Akdeniz E-Spor Turnuvası ile başlıyor.

Uluslararası Akdeniz E-Spor Turnuvası spor diplomasisinin bir uzantısı olarak Akdeniz’e kıyıdaş ülkelerin takımlarını, Akdeniz’in incisi Antalya’da buluşturacak. Türkiye’nin ev sahipliği yapacağı turnuva, Akdeniz’de Türkiye merkezli dostluk, barış ve ortak gelecek temasını işleyecek. Bu uluslararası organizasyonda katılımcılar Fifa 21 ve Rocket League oyunlarında ülkeleri adına yarışacaklar. Elemelerin online şekilde gerçekleşeceği mücadelelerde final etkinliğine Antalya ev sahipliği yapacak. Türkiye Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı desteğiyle gerçekleşen turnuvanın final etkinliğinin açılışını ise İletişim Başkanı Sn. Fahrettin ALTUN gerçekleştirecek.

11 Ocak tarihinde kayıtların açılacağı Uluslararası Akdeniz Espor Turnuvası, yapılacak ön elemeler sonrasında 27-28 Şubat tarihlerinde tüm oyun severlerin katılımına açık final canlı yayınlarıyla son bulacak.

Ülkeler arası mücadelenin en sportmen ve heyecanlı etkinliği olan olimpiyatlar dünyasında e-sporu konumlandırmanın gururunu ve bu buluşmayı Türkiye’de başlatmanın heyecanını sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

BASIN BÜLTENİ

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments