1. Anasayfa
  2. Espor

Ali Koç Espor Hakkında Önemli Açıklamalarda Bulundu

Ali Koç Espor Hakkında Önemli Açıklamalarda Bulundu
0

Espor organizasyonlarının artmasıyla beraber Türkiye’nin önde gelen spor kulüpleri de Espor takımlarını duyurmaya başlamıştı. LoL ile başlayan Espor akımına Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe katılmış daha sonra da diğer oyunların kadroları duyrulmuştu. Ancak Fenerbahçe’nin Espor organizasyonu kulübün kendi bünyesinde bulunmuyor. Bir dernek organizasyonu olan 1907 Fenerbahçe, 1907 Fenerbahçe Derneği bünyesinde mücadele ediyor.

https://www.esporgazetesi.com/espor-nedir/

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, bu Espor organizasyonunun kulübün kendi bünyesine dahil edilmesi hakkında açıklamalarda bulundu. Ali Koç aynı zamanda Espor‘un hem sponsorluk anlamında hem de turnuvaların ödülleri anlamında çok büyük bir havuza sahip olduğunu da belirtti. Ali Koç ayrıca Fenerbahçe’nin Espor’daki faaliyetleri ve gelecekte neler olacağına da dair açıklamalarda bulundu.

Ali KOÇ

Ali KOÇ: 1907 Fenerbahçe, Fenerbahçe Spor Kulübü Bünyesine Dahil Olabilir

“E-spor ne yazık ki, çünkü saatlerce bilgisayarın önünde oturuyorsunuz, bana göre tam spor değil ama fakat öyle e-spor turnuvaları var ki, finalleri 500-600 bin kişi canlı izliyor. Kazandıkları para ödüllerine baktığımızda Wimbledon gibi büyük turnuvalarla eşdeğere geldi. Birçok spor kulübü de Avrupa’da bu yönde yatırım yapıyorlar. Özellikle geleceğin taraftarlarının da çok büyük bir ilgi alanı. Fenerbahçe SK olarak da bunların tohumları 1907 derneğinde atılmıştı. Genel kuruldan bunu Fenerbahçe SK bünyesinde yapılmasının iznini isteyeceğiz. En kolay sponsor bulan alanlardan biri. Bugün 1907’nin faaliyetlerini yürüttüğü e-spor takımı hiçbir şekilde finansman sıkıntısı yaşıyor.”

Fenerbahçe’nin 1907 Fenerbahçe’yi bünyesine katmasının gündeme geleceği kesin gözüküyor. İlerde Fenerbahçe’de Espor anlamında nelerin değişeceğini hep birlikte göreceğiz. Belki de yıllar sonra 1907 Fenerbahçe’yi Espor sahnesinde önünde “1907” ibaresi olmadan izleyeceğiz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments