1. Anasayfa
  2. Espor

Avrupa’nın İlk 10 Valorant Takımı Güncellendi

Avrupa’nın İlk 10 Valorant Takımı Güncellendi
İlk 10 Valorant-
0

Valorant espor sahnesine hızlı bir giriş yaptıktan sonra da hala espor sahnesini kasıp kavurmaya devam ediyor. Yapılan turnuvaların ödül havuzları, turnuvaları izleyenlerin sayıları gibi faktörler oyunun ne kadar potansiyelli olduğunu gösteriyor. Giderek büyüyen bu oyunda da birçok büyük espor organizasyonu burda da başarı yakalamak istiyor. G2, Vitality, Fnatic gibi dev espor organizasyonları Valorant kadrolarını çoktan duyurdu. Bununla birlikte adını Valorant’la da duyuran pek çok takım var.

Bu kadar takımın bulunduğu Valorant’ta da turnuvaların ardından takımların da sıralamaları değişiyor. Avrupa’nın İlk 10 Valorant takımları yer değiştiriyor. Yeni takımlar, kadro değişiklikleri turnuvalardaki başarıları etkileyen etmenlerden bazıları. Biz de 5 Nisan 2021’de spike.gg sitesinin güncel sıralamalarına göre sizler için bir değerlendirme yaptık.

Adsiz tasarim 3
spike.gg sitesine göre ilk 10 takım

Futbolist 8.Sırada

Adsiz tasarim 5

Temsilcimiz Futbolist listede 8.sırada kendine yer bulmayı başardı. Daha önce 7.sıraya kadar çıkan ekip son sıralamada bir basamak gerileyerek 8.sıraya yerleşti. VCT Masters Türkiye şampiyonu olan ekip, ilk 10’da bulunan tek Türk takımı konumunda. Doğukan “qRaxs” Balaban transferi ile yükselişe geçen ekipte son olarak koç pozisyonunda olan Salih “marqnue” Onaran takımdan ayrılmıştı.

cNed’li Acend 1.sıraya Yükseldi

cNed

VCT Masters Avrupa şampiyonu olan Acend pAura’lı Heretics‘i de geçerek 1.sıraya yükseldi. FPX, Ninjas in Pyjamas ve OG gibi takımları yenen Acend Avrupa sahnesinde büyük bir sürpriz yapmıştı. Temsilcimiz cNed ise VCT Masters Avrupa’da MVP seçilmişti.

İlk 10’da G2 Esports Yok

28012 Cover Image G2 Esports Asks For Advice On Reddit 1 740x389 1

VCT Masters turnuvasına katılamayarak büyük sürpriz yapan G2 listeye giremedi. G2, First Strike Avrupa’dan sonra bir türlü istediği başarıya ulaşamadı. Avrupa’nın birinci sırasında en çok kalan G2 Esports için değişim çanları çalmaya başladı. Aleksander “zeek” Zygmunt transferinden istediği verimi de alamayan G2 yeni transfer arayışında.

BBL Esports ve Oxygen Esports İlk 20’de

Adsiz tasarim 3

Futbolist dışında iki büyük temsilcimiz olan Oxygen ve BBL ilk 10’a giremedi ancak ilk 20’de kendilerine yer buldular. Listeye göre BBL 14, Oxygen ise 15. sırada. CIS bölgesinden olan Forze ve Gambit ise 9 ve 10. sırada bulunan iki Rus takımı. Biz de temsilcilerimizin İlk 10 Valorant takımı içinde olmalarını umuyor kendilerine başarılar diliyoruz.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments