1. Anasayfa
  2. Call of Duty

Call of Duty: Black Ops Cold War Geliyor

Call of Duty: Black Ops Cold War Geliyor
0

Aylar süren spekülasyonlardan sonra, oyunseverler sonunda CoD tanıtımı için beklenmedik bir sızıntı olması nedeniyle Call of Duty 2020’nin Call of Duty: Black Ops Cold War olarak adlandırılacağını biliyoruz.

Call of Duty başlıklarının genellikle Mayıs ayına kadar gösterilen fragmanları ve oynanışları olduğundan ama bu yıl bir anormallik oldu. Sızıntılar oyunun çeşitli yönlerini tartıştı, ancak hiçbir şey taşa konmadı. Sızan bir bilgi, oyunun adını ve logosunu ilk kez gösteriyor.

İşte Karşınızda Call of Duty: Black Ops COLD WAR
COD COLD WAR
Sızıntı ile gelen ilk görüntüler.

Oyunseverler, bu bilginin oyun için tam olarak ne anlama geldiğini analiz edeceklerdir. ModernWarzone’a sızdırılan görüntü, oyunun başlığını, logosunu ve promosyonun zaman çizelgesi hakkında bilgileri gösteriyor – ki bu 05/10/20 tarihinde başlayacak. 

https://esporgazetesi.com/fifa-21-ne-zaman-cikacak-gelen-yenilikler-neler/

Black Ops 4 ve Modern Warfare için durum böyleydi ve daha sonra göze çarpan bir sızıntı ortaya çıktı. Tüm gecikmelere ve açığa çıkmamaya rağmen, CoD 2020’nin resmi sürümünün hala programda olduğunu ileri sürdü.

Call Of Duty Cold War

Daha önceki sızıntı oyunun ertelenmediği doğruysa ve sızan promosyonun geçen yılın programını takip etmesi makul bir şekilde bekleniyordu. Call of Duty: Black Ops Cold War’un Ekim 2020‘nin sonlarında piyasaya çıkması muhtemel görünüyor.

İşte Karşınızda Call of Duty: Black Ops COLD WAR
cold war
İkinci bir resim promosyonun şartlarını ve ayrıntılarını gösterir ve oyunun çıkış tarihi üzerinde spekülasyonlara neden olur.

Ancak bu çıkış tarihinin en olası görünmediğini ve hayranların mutlak karışıklığa neden olduğunu belirten şey, Activision veya Treyarch’ın başlıkları hakkında henüz önemli açıklamaların olmaması.

Söz konusu sızıntının birkaç hafta içinde bir açıklama olacağını tahmin ettiği için bu yakında değişebilir ve diğer önemli bir isim olan Tom Henderson, 5 Ağustos’ta büyük bir şeyin olacağı yönünde spekülasyonları daha da güçlendirdi.

Şüpheli 5 Ağustos tarihi popülerdir çünkü Modern Warfare ve Warzone’un 5. Sezonu başlayacaktır.

https://twitter.com/TomHenderson/status/1287186493056921600?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1287186493056921600%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.dexerto.com%2Fcall-of-duty%2Fcall-of-duty-black-ops-cold-war-logo-possible-release-date-leaked-1397349

Tüm bunlar, Activision, Treyarch ve yardımcı geliştiriciler Sledgehammer Games’in CoD’nin geleceği hakkında sessiz kalmaya devam ederek toplumu bulmacayı iç kaynaklara ve sızıntılara dayanarak bir araya getirmeye bıraktı.

Ama sonunda, Black Ops Soğuk Savaş’ın ortaya çıkması ve serbest bırakılması için nihayet bir başlık, bir logo ve tahmini tarihler aldık.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments