1. Anasayfa
  2. Espor

CS:GO Emeklisi ScreaM “Headshot” Atanlar Listesinde 1.

CS:GO Emeklisi ScreaM “Headshot” Atanlar Listesinde 1.
0

Emekli olmasına rağmen,ScreaM “Headshot” CSGO’da kafadan vuruş listelerinin başında yer almaya devam ediyor. Adil “ScreaM” Benrlitom, “Kafadan Vuruş Makinesi” lakabı ile bu konumu uzun zaman önce hak etmiştir. Ancak çok az kişi onun, Counter-Strike: Global Offensive’den emekli olduktan aylar sonra bile unvanını korumasını bekleyebilir.

26 yaşındaki yıldız oyuncunun HLTV profiline bir göz attığınızda, eski CSGO yıldızının CSGO’da en yüksek headshot yüzdesine ve raunt başına headshots’a sahip olduğunu sizde göreceksiniz.

Şuanda aktif olarak bilinen en yüksek orana sahip olan Twistzz ; %62 ile liderlik koltuğunun sahibi. Ama tüm oyuncular kategorisinde bakıldığında ScreaM; %68 lik bir orana sahiptir.

ScreaM

Scream-headshot

2010 yılında CS: GO ile başlayan kariyer ile rekabetçi Counter-Strike sahnesinin bir parçası olmuştur. Belçikalı yıldız şuana kadar; Kinguin, Titan ve G2 gibi takımlarla onun döneminde ün kazandı. Daha sonra 2017’de Team Envy tarafı ile sözleşme imzalandı ve bir yıldan fazla bir süre orada kaldı. Yıldız oyuncu CS kariyerini, Ağustos 2020’de emekli olacağını açıkladığı ve GamerLegion takımında kariyerini bitirdi.

ScreaM-Valorant

Counter-Strike profesyonel oyunculuğundan emekli olan ScreaM “Headshot” CS: GO’dan yaklaşık olarak 250.000 dolar olduğu tahmin ediliyor. Riot Games’in rekabetçi taktiksel nişancılık oyunu olan Valorant arenasına geçiş yapan ScreaM; aktif olarak Team Liquid bünyesinde kariyerine devam ediyor.

Yaptığı şeyi nasıl yaptığını merak mı ediyorsunuz? Liquipedia sayfasında belirtildiği gibi, oyun ekipmanlarının ve oyun içi CSGO ayarlarının bir listesi.

CS: GO Ekipmanı

  • Mouse: FinalMouse Classic Ergo
  • Mousepad: Steelseries Qck Heavy
  • Monitor: ZOWIE by BenQ XL2546
  • Keyboard: HyperX Alloy FPS
https://esporgazetesi.com/flusha-vergi-kacirmaktan-suclu-bulundu/

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments