1. Anasayfa
  2. VALORANT

Digital Athletics VCT: 3.Aşama Challengers 1’e Erken Veda Etti

Digital Athletics VCT: 3.Aşama Challengers 1’e Erken Veda Etti
1

Türkiye Valorant Espor sahnesine son birkaç ayda yepyeni 3 büyük takım katıldı. Digital Athletics, Supermassive Blaze ve Fire Flux. Valorant Espor’unu takip eden her izleyici bu 3 takımın VCT 3.Aşamalarında ne yapcağını merakla bekliyordu. Dün de bu 3 takımın ilk maçlarını hep beraber takip ettik.

1907 Fenerbahçe’nin eski Valorant kadrosundan 3 oyuncu yer alan Digital Athletics, ikinci maçında 1907 Fenerbahçe’ye 2-0 ile mağlup olarak VCT’ye erken veda etti. 1907 Fenerbahçe, 3 oyuncusunun Digital Athletics’e gitmesinden sonra yepyeni bir oluşuma gitmişti. Genç oyuncularla dolu kadroda 3 kişilik de bir koç ekibi bulunuyor. 1907 Fenerbahçe, bir sonraki maçında bugün Beşiktaş Esports ile karşılaşacak.

Digital Athletics elendi, Supermassive Blaze ve Fire Flux Yoluna Kayıpsız Devam Ediyor

digital athletics

Digital Athletics’in bu sürpriz vedasından sonra gözler Fire Flux ve Supermassive Blaze’e çevrilmişti. İki takım da ilk turlarını bay geçtiği turnuvada ikinci maçlarını da rahat kazandı. Valorant Türkiye Espor sahnesinin önemli diğer takımları da yoluna kayıpsız devam ediyor. Team Aurora, Otherside Esports ve Zero Zone adını üst tura yazdıran takımlar arasında. 3.Aşamanın ilk haftası 10 Temmuz’a kadar devam edecek

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Shildra
Shildra
2 yıl önce

Skor tablosu var mı?