1. Anasayfa
  2. VALORANT

EMEA Bölgesinden Berlin’e Gidecek 4 Takım Kesinleşti

EMEA Bölgesinden Berlin’e Gidecek 4 Takım Kesinleşti
0

VCT heyecanı Masters 2 – Berlin EMEA elemeleri ile devam ediyor. Dün oynanan 2 maç ile birlikte 2 EMEA temsilcisi daha Berlin biletini kaptı. Bildiğiniz üzere daha önce kazananlar grubundaki temsilcimiz SuperMassive Blaze ve cNed’li Acend Berlin biletini garantilemişti. Dünkü G2 – Giants ve Liquid – Gambit maçlarıyla beraber son 2 takım da belli oldu. İşte dünün maçları:

Gambit Esports 2 – 1 Team Liquid

gambit emea

Maçın ilk haritası olan Split, kafa kafaya geçen roundlara sahne oldu. Bu çekişmeli maçın ilk harita galibiyetini Liquid 13-11 ile aldı. İkinci haritaya gittiğimizde ise işler Liquid için hiç iyi gitmedi ve Gambit Bind haritasını 13-3 gibi net bir skorla kazandı. Karar haritası Icebox ise uzatmalarda son buldu. 11-5’ten geri dönen Team Liquid sonuca gidemedi ve haritayı Gambit’e 16-14, seride de 2-1 ile kaybederek Berlin’e katılma hakkını kaybetti. Böylece Masters 1 – Reykjavik’teki EMEA temsilcileri Berlin bileti alamamış oldu.

G2 Esports 2 – 1 Giants Gaming

g2 emea

Büyük maçın ilk haritası Icebox’ı Giants Gaming sürpriz şekilde 13-8 kazanarak seride 1-0 öne geçti. Ancak G2 Esports’un cevabı ağır oldu. İkinci harita Bind’ı 13-3, üçüncü harita Ascent’i de 13-4 kazanan G2 seride 2-1 ile gülen taraf oldu. Bir süredir başarısız form grafiğine sahip olan G2 bu yeni kadro yapılanmasıyla beraber bunu kırmış oldu. Giants Gaming ise buralara kadar gelerek büyük sürprize imza attı.

Bu sonuçlarla beraber Berlin’e gidecek takımlar kesinleşmiş olsa da takımlar şampiyonluk ve Berlin’deki tur avantajı için mücadele etmeye edecek. EMEA elemeleri heyecanı bugün oynanacak iki maç ile devam edecek. İşte günün maçları:

  • G2 Esports – Gambit Esports (Kaybedenler Grubu 4. Tur) | 18.00
  • Acend – SuperMassive Blaze (Kazananlar Finali) | 20.00

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments