1. Anasayfa
  2. VALORANT

Fracture’da Büyük Bir Bug Bulundu

Fracture’da Büyük Bir Bug Bulundu
fracture
0

VALORANT’ın en yeni ajanı Chamber’la beraber gelen 3.10 yamasının arından, Fracture haritasında büyük bir hata keşfedildi. Bu hata, haritanın altından geçen halatları kullanırken aşağı atlamanıza, ve buradan da haritanın dışına çıkmanıza izin veriyor!

İlk olarak Reddit kullanıcısı RiceVsNoodles tarafından keşfedilen hataya göre, halatlara bindikten sonra Shift tuşunu bırakmayıp, sona yaklaştığınızda, alttaki kirişin hizasında “F” tuşuna (ya da halata binmek için atadığınız tuş) basarsanız, reaktörün bulunduğu kısma inebiliyorsunuz. Buradan da haritanın normalde oyun alanı dışında kalan kısımlarına erişim sağlayabiliyorsunuz.

Ayrıca diğer bir Reddit kullanıcısı RegularGoooglingDude da bu hatayı incelerken başka bir hata daha buldu. RiceVsNoodles‘ın aksine sol tarafa atlayan kullanıcı, burada bulduğu ikinci hata sayesinde, çarpışma özelliğine sahip olmayan bir duvarın içinden geçerek haritanın altında gezebiliyor. Özellikle A bomba alanına yakın olan bu kısımda, haritanın altından rakiplere görünmeden onları vurabilecek açılar elde ediyor. Ancak bu hatanın bilerek kullanılması, tabii ki rekabetçi bütünlüğü bozacak ve banlanmaya sebebiyet verecek bir durum.

Henüz bu hata ile ilgili Riot’tan resmi bir açıklama gelmedi. Ancak hatanın kısa bir süre içerisinde VALORANT geliştiricileri fark edilmesi, ve Fracture’ın bir süreliğine harita rotasyonundan çıkarılması bekleniyor.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments