1. Anasayfa
  2. VALORANT

Giants Gaming, Resmi Olarak Davidp ve Ambi’yi Kadrosuna Dahil Etti!

Giants Gaming, Resmi Olarak Davidp ve Ambi’yi Kadrosuna Dahil Etti!
Giants Gaming
0

David “Davidp” Prins ve Štěpán “Ambi” Beránek, VCT 3. Aşama Challengers 2 elemeleri öncesi Giants Gaming tarafından aktif kadro dışı edilen Ričardas “Boo” Lukaševičius and Michał “MOLSI” Łącki’nin yerine Vodafone Giants’a katılmıştı.

Takım, daha önceki kadroları ile, elemelerde son 16’ya kalsa bile VCT ana turnuvalarına katılmaya hak kazanamamıştı. Davidp ve Ambi’nin kadroya dahil edilmesinin ardından ise takım, sürpriz bir başarı ile 3. Aşama Challengers 2’de, EMEA Challengers Playofflarına katılmaya hak kazandı, ve sadece Fnatic’e karşı 1 maç kayıp verdi.

EMEA Challengers Playoffları açılış maçında Oxygen Esports’a 2-1 mağlup olan takım, şuan kaybedenler grubundan çıkmaya çalışıyor. Birçok insanın Berlin’e gitmesini beklediği Natus Vincere gibi bir rakibi 2-1 yenmeyi başaran takım, Guild Esports’u da 2-1 mağlup ederek turnuva dışı bıraktı. Takımın bir sonraki rakibi, SuperMassive Blaze tarafından kaybedenler grubuna yollanan G2 oldu. Maç 19 Ağustos saat 20:00’da oynanacak ve Giants kazanması durumunda, kaybedenler finaline bir adım daha yaklaşmış olacak. Eğer takım, turnuvada 3. ya da 4. olursa, Berlin’i garantileyecek.

Ayrıca, Davidp, EXCEL’e transfer olmadan önce G2’da Mixwell ve pyth ile oynamıştı. Bu durumun Giants ve G2 arasındaki maça nasıl bir etkisi olacağını turnuvada göreceğiz!

Takımın güncel kadrosu şu şekilde:

  • sweden flag Johan “Meddo” Renbjörk Lundborg
  • 1280px Flag of Belgium civil.svg e1614433233569 David “Davidp” Prins
  • czech republic flag  Štěpán “Ambi” Beránek
  • spain flag Adolfo “Fit1nho” Gallego
  • finland flag Aaro “hoody” Peltokangas
  • russia flag Daniil “pipsoN” Mesheryakov (Koç)
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments