1. Anasayfa
  2. LoL

League of Legends All-Star Etkinliği 2020

League of Legends All-Star Etkinliği 2020
0

2020 League of Legends All-Star Etkinliği’nin, 18-20 Aralık tarihlerinde gerçekleşeceğini duyuran Riot Games; Bu özel sezonu sonlandırmak için etkinliği çevrimiçi formatta gerçekleştirecek

Yapılan açıklamada: All-Star, sporumuzun en sevilen oyuncularını kutlamak adına düzenlenen bir etkinlik. Taraftarların All-Star Etkinliği’ni eğlenceli bir küresel yarışma olarak gördüğünü biliyoruz. Bu yüzden olabildiğince fazla bölgeler arası karşılaşmalar düzenlemek istedik.

2020’DE FORMAT DEĞİŞİKLİKLERİ

All-Star çevrimiçi ortamda gerçekleşeceği için profesyonel oyuncular ve yayıncılar etkinliğe evlerinden veya yerel stüdyolarından katılacak. Bu da iki farklı aşamadan oluşan yeni bir format olacağı anlamına geliyor: Sürprizlerin Yükselişi ve Süperstar Hesaplaşması.

Sürprizlerin Yükselişi 18 Aralık Cuma, komşu bölgelerin heyecanlı karşılaşmalarıyla dolu bir gün olacak. Daha küçük bölgeler, en yakınlarındaki güçlü takımları alt etmeye çalışacak. Takımlar, taraftarların seçtiği en profesyonel oyunculardan oluşacak. Şampiyonluk Ligi ile LEC’nin karşılaşması 18 Aralık Cuma günü gerçekleşecek.

LCK ve LPL – 19 Aralık Cumartesi Sıra Kralları ve Efsaneler Profesyonel olmayan oyuncular Sihirdar Vadisi’nde tek maçlık seriler üstünden mücadele edecek.

All-Stars En çok oy alan LCK ve LPL profesyonelleri üç maçlık seri üstünden yarışacak. Ama bunlar sıradan Sihirdar Vadisi maçları olmayacak. Bir iki sürpriz değişiklik olmadan bunlara All-Star diyemezdik.

LCS ve LEC – 20 Aralık Pazar Sıra Kralları ve Efsaneler Profesyonel olmayan oyuncular Sihirdar Vadisi’nde tek maçlık seriler üstünden mücadele edecek.

All-Stars LCS ve LEC’den en fazla oyu kapanlar, toplamda beş oyuncudan oluşan “rüya takımlarını” kuracak. İşleri biraz karıştırmak adına her kaptan her bir bölgeden en az 2 profesyonel oyuncu seçmek zorunda olacak. Daha sonra bu takımlar üç maçlık seri üstünden yarışacak.

Ayrıca profesyonel LCS ve LEC oyuncuları bazı… sıra dışı maç formatlarında da karşı karşıya gelecek.

Alienware desteğiyle düzenlenen All-Star Oylaması, 9-16 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek. Bu yıl istediğiniz liglerden rol başına bir profesyonel oyuncuya oy verebileceksiniz.

https://esporgazetesi.com/riot-games-cafe-kupasi-turnuvasi-duyuruldu/

League of Legends All-Star Ayrıntıları için @lolespor’u takip edebilirsiniz yada tıklayınız.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments