1. Anasayfa
  2. LoL

‘League of Legends Şangay 2020’ Şampiyonası Başlıyor

‘League of Legends Şangay 2020’ Şampiyonası Başlıyor
0

Dünya’da oluşan pandemi süreci nedeniye e spor dünyasında uzaktan düzenlenen turnuvalara alıştık. Çok beklenen League of Legends Şangay şampiyonası ise güvenlik önlemleri alınarak 25 eylülde başlayacak.

En az bir büyük e spor ligi, COVID-19 pandemisine rağmen yüz yüze finallerle ilerlemeye kararlı. Riot Games, League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası’nın 25 Eylül – 31 Ekim tarihleri arasında Şangay’da yeni Pudong Futbol Stadyumu’nda düzenlenecek finallerle açıklanacağını duyurdu. Etkinliği hakkında bir dizi endişe olmasına rağmen geliştirici güvenlik önlemleri vaat ediyor.

LoL 2020 Final Shanghai
LoL 2020

Riot, tüm turnuvayı birden fazla şehirden ziyade Şanghay’da tutmanın “seyahati azaltacağına” ve “gösteri ortamının kontrolüne” yardımcı olacağına inanıyor. Ayrıca, erken aşamaların şahsen izleyicileri olmayacağını ve finaller için bir kitlenin “yerel yönergelere” bağlı olacağını da belirtti. Taraftarların, yaz aylarının ötesinde olası biletler ve güvenlik önlemleriyle ilgili ayrıntıları ne zaman bekleyebileceklerini söylemiyorlardı.

https://esporgazetesi.com/fifa-2021-de-yer-alacak-ligler/

Şirket, enfeksiyon riskini en aza indirmek için sınırlı seyahat ve sanal hayranlara dayanan geleneksel spor uygulamalarını açıkça takip ediyor, ancak aynı zamanda aynı sorunlardan bazılarını paylaştığı anlamına geliyor. Tek bir şehir seyahati azaltırken, seyahatleri ortadan kaldırmaz – takımlar katılmak için diğer ülkelerden şangay’a gelmek zorunda kalacaklar. Ayrıca, ekiplerin bir “balonda” yaşayıp yaşamayacaklarından, COVID-19 için ne sıklıkta test edileceklerinden veya oyuncular hastalanırsa ne olacağından bahsedilecek gibi duruyor.

Bu aynı zamanda yeterince takımın gelmeye istekli olduğunu varsayılıyor. Katılımcılar yarışmak için sağlıklarını riske atmaya değmeyeceğine karar verirlerse turnuvaya çok fazla rağbet olmayabilir.

lol 2020
LoL Dünya Şampiyonası 2020

Şirket, en azından sonraki yıllarda normale dönmeye kararlı. 2021’de Çin’de tam bir çoklu şehir turu yapılmasını bekliyor ve Kuzey Amerika’nın 2022 şampiyonasına ev sahipliği yapmayı planlıyor. Şimdiye kadar, 2020’nin bir kayıp olacağına ikna oldu – bu kaybın ne kadar büyük olduğu sorusu önemli duruyor.

https://esporgazetesi.com/riot-games-yeni-sampiyon-yoneyi-tanitti/

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments