1. Anasayfa
  2. LoL

League of Legends’a Yeni Yama: 11.13

League of Legends’a Yeni Yama: 11.13
0

League of Legends‘ın metasını belirleyen ve iki haftada bi oyuna gelen güncellemelerin yenisi çarşamba günü bizlere sunuldu. Özellikle profesyonel arenayı etkileyecek değişiklikler, 5 yeni kostüm ve daha fazlası mevcut yama notlarında!

League of Legends'a Yeni Yama

Özellikle profesyonel arenada birçok maçta kullanılan ve oyunun seyrini büyük ölçüde etkileyebilen Rumble bu yamada zayıflatıldı. Özellikle erken safhada ormanı çok hızlı dönmesi ve hızlı bir şekilde baskın atabilmesine engel olmak isteyen Riot Games, çareyi şampiyonun W yeteneği olan Hurda Kalkan‘a düzenleme getirmekte buldu. Artık bu yeteneğin bekleme süreleri ‘bütün seviyelerde 6 saniye‘den ‘ilk seviyede 7 saniyeden son seviyede 6 saniye olacak şekilde azalarak’ olarak düzenlendi. Ayrıca yeteneğin sağladığı ilave hareket hızı da bütün seviyelerde düşürüldü.

League of Legends’a Yeni Yama

Bu güncellemeden nasibini alan bir diğer şampiyonumuz da Lee Sin oldu. Profesyonel arenada hem üst koridorda, hem ormanda hem de orta koridorda karşımıza çıkabilen geniş rotasyonlu şampiyonumuzun özellikle minyon ve orman kamplarını temizlerken kullandığı E yeteneği olan Fırtına yeteneğine ufak bir dengeleme geldi. Fırtına yeteneğinin erken safhalardaki hasarı değişmezken ileri seviyelerdeki hasarına ise ciddi bir zayıflama geldi.

Profesyonel arenada eskisi kadar olmasa da zaman zaman karşımıza çıkan Olaf ise bu yamadan yüzü gülerek ayırılıyor. Can büyüme oranı, mana ve mana büyüme oranı gibi önemli taban niteliklerine ufak bir güçlendirme alan şampiyonumuz bu yamayla beraber tekrar sahalara dönebilir.

Destek şampiyonlarının vazgeçilmezi olan Tahm Kench‘e ise bu yamada ufak bir yenileme geldi. Ultisi ve W yeteneği yer değiştiren ve yenilenen şampiyonumuza diğer yetenekleri bakımından değişiklikler ve görsel efekt güncellemesi geldi.

Geldiği günden beri Vadi’de tercih edilen ve bir şekilde metada kendisine yer bulan Mahvolmuş Kral Viego‘ya ise ufak bir düzenleme geldi. Şampiyonumuzun Q yeteneği olan Mahvolmuş Kralın Kılıcı artık minyonlardan daha az iyileştirme alırken E yeteneği olan Ecel Yolu‘nun ise bütün nitelikleri güçlendirildi.

Oyuna gelen köklü eşya güncellemesinin ardından eşyalarda da sık sık düzenleme yapan Riot Games, eşyaları bu hafta da pas geçmedi. Eşyaların yanı sıra oyun içi birkaç oynanış güncellemesi, giderilen hatalar, oyuna yeni gelecek olan kostümler ve daha fazlasına League of Legends’a Yeni Yama internet sitesi üzerindeki yama notlarından erişebilirsiniz!

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments