1. Anasayfa
  2. Espor

NAVI Tamamlanmış Valorant Kadrosunu Duyurdu!

NAVI Tamamlanmış Valorant Kadrosunu Duyurdu!
0

CS:GO’da birçok başarıya imza atan Natus Vincere, Valorant kadrosunu tamamladı. 18 Haziran’da kadronun ilk oyuncusu Kirill “Cloud” Nehozhin’i duyuran organizasyon, 16 Temmuz’da 4 oyuncu daha açıklayarak kadrosunu tamamladı! Sponsorsuz takım NoPressure‘dan transfer edilen oyuncular ile Rus organizasyonunun Valorant takımı, VCT elemelerine hazır!

Vladyslav “Arch” Svistov, Denis “dinkzj” Tkachev, Artur “7ssk7” Kiurshyn ve Mikhail “Duno” Fokin, NoPressure ekibi ile VCT CIS 3. Aşama Challengers 1’de büyük finale kalmış, Gambit Esports’a mağlup olarak turnuvayı ikincilik ile bitirmişti. Turnuvadaki başarılarından ötürü Cloud’un dikkatini çeken takım oyuncuları, böylece NaVi’nin kadrosuna dahil edildi.

CS:GO deneyimi de olan 7ssk7, daha önce Virtus Pro takımı altında profesyonel Fortnite oynuyordu. Eski profesyonel Warface oyuncusu Duno ise, oyunun Beta sürümünde, Cloud ve dinkzj gibi, Radyant derecesine ulaşan ilk oyuncular arasındaydı. Ayrıca takım, Dmitry “SmartSeven” Smartselau’u da koçları olarak aldı.

Kadro, VCT Masters Berlin‘e gidecek 4 takımın seçileceği ve 12-22 Ağustos tarihleri ​​arasında gerçekleşmesi planlanan EMEA VCT 3. Aşama Challengers Playofflarında, Na’Vi bayrağı altında ilk kez sahneye çıkacak. CIS takımı; Acend, G2, Guild, FunPlus Phoenix, Supermassive Blaze, Oxygen Esports ve Gambit gibi takımlara karşı oynayacak. Berlin için verilen 4 slotun sahiplerini bulacağı turnuvada takımın neler yapabileceği merakla bekleniyor!

NaVi’nin tamamlanmış kadrosu:

  • russia flag Kirill “Cloud” Nekhozhin
  • ukraine flag Vladyslav “arch” Svistov
  • russia flag Denis “dinkzj” Tkachev
  • By hd e1623691916464 Artur “7ssk7” Kiurshyn
  • russia flag Mikhail “Duno” Fokin
  • By hd e1623691916464 Dmitry “SmartSeven” Smartselau (koç)
  • germany flag Nick “Dracon” Andreev (analist)
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments