1. Anasayfa
  2. CS:GO

NIP’in Süperstarı device, HLTV’ye Konuştu

NIP’in Süperstarı device, HLTV’ye Konuştu
0

HLTV’nin s1mple’dan sonraki konuğu, Danimarkalı süperstar device olmuştu. Blast Final öncesinde HLTV‘ye demeç veren yıldız oyuncu, ayrıca vatandaşı es3tag transferinden de bahsetmeyi ihmal etmedi.

device, öncelikle çeyrek finalde G2 Esports’a 2-0 yenilerek veda ettikleri major ile ilgili şunları söyledi ;

Daha fazlasını bekliyorduk. Ama yine de bizim için iyi bir deneyim oldu. Bizim için verecek daha çok şeyimiz varmış gibi hissettim, her şeyimizi vermiş ve yeterince iyi olmadığımız için kaybetmiş gibi değildik. Özellikle benim için biraz bunaltıcı hissettiren şey buydu. Sanırım orada yaşadığımız mücadeleler biraz deneyimsizliğimizden ve aynı zamanda Stockholm’de olmanın tüm baskısından kaynaklanıyor.

Yeni transfer es3tag hakkında ise ;

Öncelikle ihtiyacımız olan role çok iyi uyuyor. Biraz daha yaşlı, biraz daha inisiyatif alan, birkaç yıl daha oynamış bir adama ihtiyacımız var. Bence es3tag ve LNZ oyun tarzında biraz aynı ama gerçekten es3tag’in rolde parlayacağına inanıyorum çünkü support rolü, onun için uzmanlaştığı şey, En azından onu düşünmek oldukça doğal olacak.

device Astralis hakkında ise ;

Takımdakileri hala seviyorum, ama bölünmüş durumdalar. Bunu gerçekten bir rekabet olarak görmüyorum ve gerçekten inanılmaz derecede tek taraflı olan tek bir maçımız vardı. Sadece bir kez karşılaştığımız bir yarım yıl geçirmemiz oldukça garip. Bundan sonra benim için sadece bir takım. Açıkçası Astralis’in benim için bir geçmişi var, ancak turnuva esnasında onlarla karşılaşırsak, turnuvanın sonuna gitmek için yenmemiz gereken takımlardan biri olacak.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments