1. Anasayfa
  2. Zula

Oyun severler, 30 Ağustos’ta Kendi Zaferlerini Zula’da Yazacak

Oyun severler, 30 Ağustos’ta Kendi Zaferlerini Zula’da Yazacak
0

Türkiye’nin en sevilen MMOFPS oyunu Zula, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı, bayram coşkusuna yakışacak özel bir turnuva ile kutluyor. 6 farklı kategoride yapılacak “30 Ağustos Zafer Turnuvası”na katılacak oyun severler, toplam 3.000.000 Zula Altını ödül havuzundan başarıları ölçüsünde ödül kazanacak.

Toplam 3.000.000 ZA ödül havuzuna sahip turnuvaya katılımlar, Zula Discord kanalı üzerinden anlık olarak gerçekleştirilebilecek.

“30 Ağustos’ta kendi zaferini Zula’da yaz”

Bu yıl, “30 Ağustos’ta kendi zaferini Zula’da yaz” sloganıyla düzenlenen turnuvada, gün boyunca farklı saatlerde 240 etkinlik olacak.  

Turnuvanın harita havuzu, “Paris”, “Düğün Salonu”, “Gaziantep Mülteci Kampı”, “Üsküdar Sokakları”, “Safranbolu” ve “Favela” haritalarından oluşacak. Turnuvada, rekabetçi oyun modlarının yanı sıra eğlenceli oyun modları da ön plana çıkacak.

Turnuva geleneksel hale geliyor

Yüzde 100 yerli yapım, sevilen oyun Zula, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel ilk turnuvayı, geçen yıl offline olarak gerçekleştirmişti. “En iyi silahlarla kendi zaferini yaz” sloganıyla Nonstop Zula Espor Merkezi’nde yapılan turnuva, oyun severlerden büyük ilgi görmüş ve 1 milyon ZA ödül dağıtılmıştı. 

Geleneksel hale gelen “30 Ağustos Zula Zafer Turnuvası”, gelecek yıllarda da devam edecek.

Bilgi için

Espor.zulaoyun : https://bit.ly/34CNX4C

Turnuvaya katılım için

Discord : https://bit.ly/2QmHqCW

https://esporgazetesi.com/can-scarlet-caldiran-ile-roportajimiz/

Zula Hakkında

InGame Group çatısı altında yer alan Madbyte Games tarafından geliştirilen Zula’nın arkadaş ofisindeki küçük bir odada başlayan hikayesi, bugün 100’den fazla ülkede, 11 dilde 30 milyon oyuncu tarafından oynanan bir başarı öyküsüne dönüştü. Tamamı Türk mühendis ve tasarımcılar tarafından tasarlanan Zula’nın karakterlerinin Türk geliştiricilerin elinden çıkması ve haritaların genellikle Türkiye coğrafyasının kültürünü yansıtması, ülke içinden oyuncuların kendilerini oyuna daha yakın hissetmesini, yurtdışından oyuncuların da Türkiye’yi tanımasını sağlıyor.
Haritalarda Üsküdar, Trabzon Uzungöl, Safranbolu, Nemrut, Çanakkale gibi tarihi ve turistik yerler bulunurken, 29 Ekim, 23 Nisan, 19 Mayıs’ta kutlamalar, Ramazan boyunca sahur – iftar hatırlatmaları, mahya ve tanıtımlar, bayramda torpiller, zillere basıp kaçan çocuklar gibi içerikler oyuncular tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Zula’yı rakiplerinden ayıran özelliklerinden biri de oyunun hilesiz olması. Sürekli yenilenen içeriğin yanı sıra oyunda, ortalama her ay büyük bir güncelleme yapılıyor. Dünyada gittikçe daha fazla izleyici tarafından takip edilen espor alanında büyük başarı gösteren Zula, milyonlarca takipçisiyle sosyal medyada da bir fenomene dönüştü. Her gün 5 bin adet videosu dünya çapında oyuncular tarafından YouTube’a yüklenen Zula’nın bu içerikleri de, ayda 20 milyonun üzerinde izleniyor. Oyun, www.zulaoyun.com adresinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments