1. Anasayfa
  2. Diğer

PlayStation Plus Şubat Ayı Oyunları Açıklandı

PlayStation Plus Şubat Ayı Oyunları Açıklandı
0


Sony, 2021 Şubat ayında PlayStation Plus’a gelecek ücretsiz oyunları açıkladı. PS + aboneleri üç yeni oyuna ücretsiz olarak erişecek.

PlayStation Plus Şubat 2021 Oyunları:

  • Destruction AllStars (PS5)
  • Control: Ultimate Edition (PS5 ve PS4)
  • Concrete Genie (PS4)

DESTRUCTION ALLSTARS (PS5)

Destruction AllStars, Lucid Games tarafından geliştirilmiştir. Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan yeni bir araç savaş oyunudur. 2 Şubat 2021‘de PlayStation 5 için piyasaya çıkacak. 

CONTROL: ULTIMATE EDITION (PS5 ve PS4)

Control Ultimate Edition yayınlanan tüm genişletmeleri ve ana oyunu tek bir pakette oyunculara sunuyor. Zararlı bir varlık Control Federal Bürosu’nu ele geçirdi. Onu yalnızca sen durdurabilirsin. Derin ve tahmin edilemeyen ortamlarda uğursuz bir düşmanı yok etmek için vereceğin savaşta artık dünya senin silahın.

Düşmanı önleme planı başarısız oldu, insanlığın kaderi tehlikede. Kontrolü ele geçirecek misin? 80’den fazla ödül kazanan ve etkileyici görsellere sahip bir üçüncü şahıs aksiyon-macera oyunu olan Control’ü oynarken heyecandan yerinde duramayacaksın.

Açık uçlu ortamları başarılı geliştirici Remedy Entertainment’ın klasik dünya inşa ve hikaye anlatım yöntemleriyle birleştiren Control, kapsamlı ve çok tatmin edici bir oyun deneyimi sunuyor.

CONCRETE GENIE (PS4)

Concrete Genie, SIE Worldwide Studios‘un geliştirici bir parçası olan Pixelopus tarafından PlayStation 4 için geliştirilen bir aksiyon-macera oyunudur. Oyun 30 Ekim 2017’de Paris Games Week 2017’de Sony’nin PlayStation Media Showcase’de duyuruldu ve Ekim ayında piyasaya sürüldü. 

https://esporgazetesi.com/fpl-awardsta-2020nin-en-iyi-igl-odulunu-v1c7or-aldi/
FPL

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments