1. Anasayfa
  2. PUBG

PUBG Güncelleme 11.2 ile Pijama Partileri Geliyor

PUBG Güncelleme 11.2 ile Pijama Partileri Geliyor
0

PUBG Güncelleme 11.2 bugünden itibaren PC sunucularında aktif oluyor ve yeni güncelleme, Survivor Pass: Pijama Party’i oyunculara tanıtılıyor. 11.2 Güncellemesi bugün PC’de ve 6 Mayıs’ta konsollarda kullanıma açılacak.

Survivor Pass: Pijama Parti ile Tanışın

Oyuncuların 50 seviye boyunca ilerleyip kilidini açabilecekleri 30’dan fazla ödülle Survivor Pass: Pijama Party, artık belirli bir zaman ve belirli bir sezon ile bağlantılı olmayan temalar ile Pass’lerin yeni halini bize tanıtıyor. Bu bize içerik, süre ve hatta yılda kaç kez Pass yayınlayacağımız konusunda bile daha fazla seçenek sunuyor. Pass’ler, görevler v e ödüller ile benzer mekanikleri takip etmeye devam edecek, böylelikle oyuncular kendi pass’lerini alıp bugün kilidi açmaya başlayacaklar!

Erangel Haritasına Bazı Güncellemeler Geliyor

pubg guncelleme 1
PUBG Güncelleme 11.2

Geçtiğimiz Kasım ayında oyunculara Erangel’deki hangi bölgelerin biraz düzenlemeye ihtiyaç duyduğunu sorduk. Cevapları inceledikten sonra, Sosnovka Adası köprülerine odaklanmaya karar verdik. Bu düzenleme, ister doğrudan düşmanlarla çatışmak; isterse fark edilmeden tüymek olsun, köprüyü geçmek isteyen oyuncular için daha fazla seçenek sunuyor.

Oynanış ve Denge Ayarlamaları

Birkaç yama öncesinde, araçlarda hedef alma stabilitesi ile ilgili bazı temel sorunlara odaklandık. Araçlar, Battle Royale deneyimimizin temel bir parçası olduğundan, oyunu dengeli tutarken araç savaşını teşvik etmek istiyoruz. Verilerimizi inceledikten ve oyuncu geri bildirimlerini dinledikten sonra, yolcu silahı kullanımlarının etkinliğinde beklenenden daha büyük bir artış gördük. PUBG Güncelleme 11.2 ile bu sorunu çözmek için yolcu geri tepmesini artırdık ve daha fazla değişiklik gerekmesi ihtimaline karşın durumu izlemeye devam edeceğiz.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments