1. Anasayfa
  2. PUBG

PUBG: NEW STATE Lore Sinematik Videosu Troi’nin Düşüşü’nü Yayınladı

PUBG: NEW STATE Lore Sinematik Videosu Troi’nin Düşüşü’nü Yayınladı
0

PUBG: NEW STATE’in 2050 yılındaki olayları ile doğrudan bağlantılı olan lore bazlı videosu “Troi’nin Düşüşü’nü yayınladı. “Troi’nin Düşüşü, ortak hayatta kalma teması ve ortak bir zaman çizelgesi ile bir araya getirilen ve PUBG Evreninde geçen anlatı odaklı içeriğin en son parçasıdır. Slashercore ikonları Ice Nine Kills ile ortaklaşa üretilen müziklerin yer aldığı “Troi’nin Düşüşü”nün tamamı PUBG: NEW STATE YouTube kanalında izlenebilir.

“Troi’nin Düşüşü” günümüzden 30 yıl sonrasında, PUBG Evreni merkezli kurgusal bir şehir olan Troi’nin çöküşünden altı saat öncesinde geçiyor. İzleyiciler, şehirdeki çatışan farklı gruplar hakkında bilgi edinecekler, Altın Maske’nin gizemlerini detaylıca inceleyecekler ve oyuncuların PUBG: NEW STATE bu yıl Android ve iOS’ta yayınlandığında deneyimleyebilecekleri şehrin zarar görmüş bir savaş alanına nasıl dönüştüğünü öğrenecekler.

“Troi’nin Düşüşü” videosu, son dönem yayınlanan “Sıfır Noktası” ve “Bilinmeyen Gizemler: Battlegrounds Doğuş Hikayesi” videolarıyla beraber PUBG Evreni içeriğine dahil oluyor.

“Sıfır Noktası”: Başrollerini Don Lee’nin (“Marvel Studios’ Eternals”, “Train to Busan”) oynadığı “Sıfır Noktası”, 1980’lerin Güney Kore’sinde geçiyor ve Lee düşman bir hapishaneden kaçmaya çalışan bir mahkumu oynuyor. Kısa film, PUBG: BATTLEGROUNDS‘un yakın zamanda çıkan Taego haritasının hikayesi ile doğrudan bağlantılıdır.

“Bilinmeyen Gizemler: Battlegrounds Doğuş Hikayesi”: Bu belgesel dizisinde Jonathan Frakes (“Star Trek: The Next Generation”, “Beyond Belief: Fact or Fiction”), Battlegrounds’daki ölümcül battle royale yarışmasının arkasındaki resmi tarihi keşfetmek için bir araştırma belgesel dizisinde rol alıyor. Bilinmeyen Gizemler serisinin önceki bölümleri, Dinoland’ın arkasındaki rahatsız edici gerçeği ortaya çıkaran “Bilinmeyen Gizemler: Dinoland’de Trajedi” ve bazı şaşırtıcı durumlarla Peru’daki bir plato çevresindeki karanlık tarihi vurgulayan “Bilinmeyen Gizemler: Paramo”yu içeriyor.

Battle Royale türünün öncüleri ve PUBG: BATTLEGROUNDS‘un yaratıcıları PUBG Studios tarafından geliştirilen PUBG: NEW STATE, 2021’de Android ve iOS’ta oynaması ücretsiz bir deneyim olarak piyasaya sürülecek. PUBG: NEW STATE, PUBG: BATTLEGROUNDS‘un orijinal battle royale deneyimini yeniden yaratıyor ve bu deneyim onu mobil cihazlarda en gerçekçi battle royale oyunu haline getiriyor.

Yakın zamanda Google Play’de 32 milyon ön kaydı aşan PUBG: NEW STATE hakkında daha fazla bilgi için lütfen http://newstate.pubg.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments