1. Anasayfa
  2. Espor

Rekkles G2 Esports’tan Ayrılıyor!

Rekkles G2 Esports’tan Ayrılıyor!
0

LEC finalini kazanmak için Fnatic’ten G2 Esports’a geçip iki mevsim üst üste kaybeden Rekkles’ın, takımı G2 Esports’tan ayrılacağı düşünülüyor. Dot Esports’un haberine göre Rekkles’ın ayrılığı kesin. Ancak kendisinin sözleşmesi Kasım 2023’te bitecek.

Rekkles, G2 Esports’u özel konuk olarak temsil etmek için Worlds 2021 kura çekilişine katılacaktı. Ancak kaynaklara göre son dakikada G2 ve Rekkles arasında gergin bir müzakere gerçekleşti ve Rekkles’ın yerine Jankos katıldı.

Rekkles2

Rekkles’ın Ligdeki geleceği ise belirsizliğini koruyor. Sıradaki takımı henüz belli değil ve çok seçenek var. LPL kaynaklarına göre Çin Liginden de ona karşı bir ilgi var ve LPL onun yeni evi olabilir. Yine de Avrupa ve Kuzey Amerika, Rekkles’ın ilk tercihlerinden birisi olabilir.

Dot Esports’un haberine göre G2 Esports, birkaç Avrupa bölgesel liginin alt koridor oyuncularıyla kapsamlı bir nişancı seçmeleri düzenliyor. Ancak hâlâ Rekkes’ın yerine birisi seçilmedi.

G2 Esports’un bu sonbaharda üst koridor oyuncusu Wunder, destek oyuncusu Mikyx ve koç GrabbZ ile büyük bir yeniden yapılandırma geçirmesi bekleniyor. Aynı zamanda G2, Caps (yeniden sözleşme imzalamasına rağmen) ve Jankos ile de yeniden konuşacağı gelen bilgiler arasında.

Carzzy MAD Lions ile sözleşme yenilemeyecek mi?

Kaynaklardan gelen bilgiler, Carzzy’in MAD Lions ile sözleşme yenilemeden önce diğer takımlardan gelecek teklifleri değerlendirmek istediği yönde.

Kaiser ile yeniden sözleşme imzalayan MAD Lions, Carzzy ile henüz bir sözleşme imzalamadı. Bu sene sözleşmesi bitecek olan tek oyuncu da Carzzy. İspanyol gazeteci Eros, bir rapor paylaşarak MAD Lions’un Carzzy ile bir yıllık opsiyon süresi ile iki yıllık uzatmaya ulaştığını söyledi. Ancak takıma ve oyuncuya yakın kaynaklar, bu raporun aksini söylüyor.

Yapıyoruz bu işi. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments