1. Anasayfa
  2. VALORANT

Sentinels, VCT Challengers’a TenZ ile Devam Edeceğini Açıkladı

Sentinels, VCT Challengers’a TenZ ile Devam Edeceğini Açıkladı
0

Haftalarca konuşulan Tyson ‘TenZ’ Ngo’nun Sentinels ile yoluna devam edip etmeyeceği dedikodularına nokta konuldu. Sentinels, sonunda takımın geleceğinin şimdilik TenZ ile olduğunu açıkladı. Takım, VCT NA 1. Aşama – Masters 1 şampiyonu olmuştu.

TenZ, Cloud9 ile sözleşmesi olmasına rağmen, 11 Mart’tan beri organizasyon tarafından serbest bırakılmıştı. Kendisi, taciz suçlamaları nedeni ile askıya alınan, Jay “Sinatraa” Won’un yerine geçerek Sentinels’in en büyün başarısında önemli bir rol oynadı.

1. Aşama Masters playofflarında oldukça etkileyici bir seri yakalayan Sentinels, Luminosity ve 100 Thieves gibi takımları elemiş, ve FaZe’e karşı üst üste 5 harita kazanarak ilk 2021 Valorant kupasını kazanmıştı.

TenZ’in takıma şampiyonluk getirmesine rağmen kadro, tam olarak resmi olma şansını henüz elde edemedi. Kanadalı TenZ’in hala Cloud9’ı temsil etmesi nedeni ile Sentinels kadrosundaki yeri halen sallantıda. Geçen haftalarda gündeme gelen, TenZ’in sözleşmesinin 5 milyon dolar karşılığında feshedilmesi söylentisi, C9 CEO’su tarafından reddedilmişti. Ancak iki espor organizasyonu arasında hala bir anlaşmaya varılamadı.

TenZ’e verilen Sentinels ile oynama izni şu an uzatılmış durumda; TenZ Challengers 2 maçlarının kalanına oynayabilecek. Eğer Sentinels 2. Aşama Challengers Finalleri’ne gelebilirse, 2 Mayıs’a kadar kadroda olacak.

Eğer takım İzlanda maçlarında oynamaya hak kazanırsa, şimdilik TenZ’siz bir kadro ile oynayacaklar gibi görünüyor. Bu durumda, takımın yeni bir oyuncuyu kadrosuna dahil etmesi gerekiyor. Eğer TenZ’in kadroda yer alması isteniyor ise de C9’dan bir izin uzatma daha gelmesi, ya da TenZ’in bütün haklarının Sentinels tarafından yüklü bir miktar karşılığı alınması gerekiyor.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments