1. Anasayfa
  2. Diğer

Steam Cadılar Bayramı İndiriminden Alabileceğiniz Oyunlar

Steam Cadılar Bayramı İndiriminden Alabileceğiniz Oyunlar
0

Strange Brigade

Strange Brigade, Rebellion Developments tarafından geliştirilen ve yayınlanan kooperatif üçüncü şahıs nişancı video oyunudur. 28 Ağustos 2018’de Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One ve Stadia için 1 Ağustos 2020‘de piyasaya sürüldü. Oyunda, oyuncu farklı mitolojik düşmanlara karşı savaşır ve bulmacaları çözer. 

Steam Fiyatı = 77 TL İndirimli Fiyat= 7 TL

Little Nightmares

Little Nightmares, sevimli ve tatlı bir oyun serisi olan LittleBigPlanet’in yapımcıları Tarsier Studios tarafından yapılmış bir gerilim oyunu. Ana karakterin kıyafetinin oyunun geri kalan renk paletine uymayışı ve yakalandıktan sonra yaşanan korkunçluklar yüzünden Inside’a oldukça benzettiğimi söyleyebilirim. Aynı zamanda Limbo’da olan o grotesk gerilim hissine de sahip.

Steam Fiyatı = 31 TL İndirimli Fiyat= 6.20 TL

https://youtu.be/oOsEGV2VBaQ

Dying Light

Et peşindeki zombilerin istila ettiği açık dünyada, kıyamet sonrası dönemde geçen, birinci şahıs aksiyon hayatta kalma oyunu. Gizemli bir virüs salgınıyla perişan olmuş şehri keşfet. Erzak ara, silah üret ve marazlı ordularıyla çarpış.

Steam Fiyatı = 59.90 TL İndirimli Fiyat= 20.39 TL

Hunt: Showdown

Hunt: Showdown, Crysis’in yapımcılarından çıkan, ağır PvE unsurlarına sahip, rekabetçi bir birinci şahıs PvP ödül avcılığı oyunudur. Dünyanın en karanlık yerlerinde geçen bu oyun, hayatta kalma oyunlarının heyecanını karşılaşma tabanlı bir formatla buluşturuyor.

Steam Fiyatı = 109 TL İndirimli Fiyat= 54.50 TL

Shadow Warrior 2

Shadow Warrior 2, Flying Wild Hog tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Bu, 1997 orijinalinin yeniden başlatılması olan 2013 Gölge Savaşçısı’nın devamıdır.

Steam Fiyatı = 59 TL İndirimli Fiyat= 11.80 TL

Mortal Kombat X

Bir Numaralı Dövüş Serisinin Yeni Neslini Yaşa. Mortal Kombat X, yepyeni oynanışıyla benzersiz sinematik sunumunu birleştiriyor.

Steam Fiyatı = 59 TL İndirimli Fiyat= 14.75 TL

My Friend Pedro

Arkadaşım Pedro, DeadToast Entertainment tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından yayınlanan bir shoot’em up video oyunudur. Oyun 20 Haziran 2019’da Microsoft Windows ve Nintendo Switch ve 5 Aralık 2019’da Xbox One için piyasaya sürüldü

Steam Fiyatı = 32 TL İndirimli Fiyat= 19.20 TL

AO Tennis 2

AO Tennis 2 kendi topluluğu tarafından ve kendi topluluğu için geliştirilen tek tenis oyunu. Kendi oyuncularını, kortlarını ve efsanevi maçlarını yarat. Kariyer Modunda tenis dünyasının zirvesine tırmanmak için mücadele et.

Steam Fiyatı = 92 TL İndirimli Fiyat= 46 TL

Detroit: Become Human

Detroit: Become Human sizi makinelerin insanlardan daha akıllı olduğu bir yakın geleceğe taşıyor. Şimdiye kadar oluşturulan hikayeler arasında en fazla dallara ayrılanlardan biri olan bu hikayede, vereceğiniz her karar oyunun sonucunu etkileyecek.

Steam Fiyatı = 142 TL İndirimli Fiyat= 99.40 TL

We Happy Few

We Happy Few (Biz, Mutlu Azınlık), 1960’lar İngilteresinin alternatif bir gelecek öngörüsü üzerine kurulmuş, uyuşturucuyla dolu şehrinde geçen bir aksiyon/macera oyunudur. Saklan, dövüş ya da bu hayallerle dolu, Neşe-takıntılı dünyaya ayak uydurmanın bir yolunu bul.

Steam Fiyatı = 209 TL İndirimli Fiyat= 41.80 TL

Beyond: Two Souls

Ellen Page ve Willem Dafoe gibi Hollywood yıldızlarının rol aldığı eşsiz bir psikolojik gerilim olan Beyond: Two Souls, Jodie Holmes’un sıra dışı yaşamını oynarken sizleri heyecan verici bir dünya yolculuğuna çıkarıyor.

Steam Fiyatı = 70 TL İndirimli Fiyat= 35 TL

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments