1. Anasayfa
  2. Diğer

TwitchCon San Diego İptal Edildi

TwitchCon San Diego İptal Edildi
0

TwitchCon Amsterdam‘ı bu yılın başlarındaki iptalinden sonra Twitch, yaklaşan TwitchCon San Diego etkinliğini de iptal ettiğini duyurdu.

Şirket yetkilileri ilgili bir güncellemede; “Büyük toplantılar üzerindeki kısıtlamalar ve topluluğumuzun, Twitch ekibinin ve yerel San Diego topluluğunun sağlığı ve güvenliği için süregelen endişeler nedeniyle, bu sonbaharda TwitchCon’u iptal etmeye karar verdik.” dedi.

Etkinlik daha önce 25 Eylül – 27 Eylül tarihleri ​​arasında planlanmıştı.
Twitch ilk TwitchCon’unu 2015 yılında San Francisco’daki Moscone Center’da yaklaşık 20.000 kişilik bir izleyici kitlesiyle gerçekleştirdi. Geçen yılki TwitchCon San Diego’nun 28.000 katılımcısı vardı.

“Geçtiğimiz yıl boyunca sizin için neler yaptığımızı göstermek ve şahsen toplanamasak da, bu yılın ilerleyen saatlerinde güçlerini alternatif bir şekilde birleştirmenin yollarını araştırıyoruz. Sizi bilgilendireceğiz.”dedi

Twitch’in otel bloğu aracılığıyla otel rezervasyonu yapan katılımcılarla doğrudan iletişime geçilecek ve ücret alınmayacaktır. İptal hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz.

Twitch Rivals TwitchCon 2019 tournament

Elbette Twitch’in etkinliği iptal etme kararı sürpriz olmadı. Haziran ayında yapılacak E3 oyun fuarı da dahil olmak üzere diğer büyük oyun etkinlikleri pandemi nedeniyle iptal edildi. SXSW ve diğerleri de dahil olmak üzere spor ve diğer canlı etkinlikler de rafa kaldırıldı. TwitchCon’un Eylül ayı için planlanmış olmasına rağmen, hiçbir halk sağlığı uzmanı, on binlerce kişinin katıldığı büyük canlı etkinliklerin yakın zamanda izin verilmesini beklemiyor.

TwitchCon San Diego, TwitchCon Amsterdam, E3 ve GDC dahil olmak üzere bu yıl iptal edilen oyun etkinliklerinin uzun listesine katılıyor.

2019 TwitchCon San Diego ‘a Bakmak İsterseniz;

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments