1. Anasayfa
  2. PUBG

Unknownpros PUBG Mobile Kadrosunu Duyurdu

Unknownpros PUBG Mobile Kadrosunu Duyurdu
0

Temmuz ayında Wild Rift kadrosu ile  mobil oyunlara giriş yapan Unknownpros, Dünyada en sevilen oyunlar arasında yer alan PUBG Mobile sahnesine giriş yaptığını duyurdu.

2017 yılında piyasaya sürülen  PlayerUnknown’s Battlegrounds oyununun mobil versiyonu PUBG Mobile ile mobil oyunlarda ikinci takımını açıklayan Unknownpros koç ve oyuncu ekibiyle kadrosunu sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

Unknownpros PUBG Mobile Kadrosu

  • Utku‘Fool’Daşar
  • Ömer Nizam ‘Kwanz’ Aydın
  • Batın Eren ‘Seilon’ Yücel
  • Corc‘GEORGE’ Gürkan
  • Hasan ‘JacabiaN’ Yılmaz (Koç)

Unknownpros PUBG Mobile takım kaptanı Utku ’Fool’ Daşar yorumuysa;

‘Uzun zamandır takımımla turnuvalara katılıp kendimizi kanıtlamak ve geliştirmek için oynadık. Bunu başardığımızı düşündüğümüz zaman organizasyon arayışında olduğumuzu belirttik. Bir kaç takımdan  teklif aldık bunların arasında Unknownpros’da vardı. Takım arkadaşlarımla gelecek olarak Unknownpos organizasyonunda daha mutlu ve başarılı olacağımıza karar verdik. Önümüzdeki turnuvalara çıkmak için şimdiden sabırsızlanıyorum.’

Organizasyonun kurucu ortağı ve kulübün genel menajeri Faruk Can ‘Maxic’ Öztürk ise:

‘Bundan önceki mobil takımımızı açıklarken farklı oyunlarda olmak istediğimizi belirtmiştik. Mobil arenada Unknownpros formasını terletecek PUGB Mobile kadromuzu sizlerle paylaşmaktan memnuniyet duyarım. Yakın zamanda sürpriz kadrolarla karşınızda olacağız.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments