1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant Haritalarına Yenileri Ekleniyor

Valorant Haritalarına Yenileri Ekleniyor
0

Riot Games’in yapımcılığını üstlendiği popüler oyunu; Valorant haritalarına en son eklenen ICEBOX’ı eskitmeden oyuna yeni haritaları eklemek için çalışmalarını hızlandırdı.

Valorant‘taki sınırlı harita havuzu ilk başlarda problem olarak değilde avantaj olarak algılansada espor alanında popülerliğini arttıran Valorant’a 4 aktif harita yetmiyor.

İlk lansman ile 3 haritayı (split, haven, bind) deneyimleyen oyuncular haziran ayında 4. harita olan Ascent ile tanıştılar. Talep yoğunluğu nedeniyle yakın zamanda eklenen Icebox ile harita sayısı 5 oldu.

icebox riotgames
Son Eklenen Harita: Icebox

Oyuncu taleplerinin dikkate alındığını belirten oyun geliştiricileri artık ilk hedeflerini değiştirerek beklediğimizden çok daha kısa sürede şuanki aktif 5 valorant haritalarına ek olarak iki harita daha eklemeyi hedeflediklerini söylüyorlar.

https://esporgazetesi.com/riot-games-i-dava-eden-turk/

Geliştiriciler: Yeni Haritalar Yolda

Valorant’ın az harita havuzuna ilişkin ilk eleştiriler göz önüne alan Riot , kalkınma planlarını değiştirdi. Çeşitli diğer içeriklere odaklanmak yerine, harita tasarımı en önemli öncelik haline geldi. “Topluluğun isteklerini ciddiye alıyoruz, ”dedi Kıdemli Yapımcı Dexter.

Şu anda yeterli [haritaya] sahip değiliz, bunu ilk kabul eden biz olacağız, “dedi Ziegler. Ancak Riot, “önümüzdeki birkaç haritayı hızlandırmaya çalışıyor.” Bu, Valorant’ın topluluk talebini karşılayabilmesi için orijinal programın elden geçirildiği anlamına geliyor.

Oyuna eklenecek 2 haritayla toplamda 7 haritanın oyundaki rekabetçi özelliğine çok büyük katkısıda olacağını belirten Ziegler, harita sayısındaki artışlar ile rekabetçi özelliğindeki harita seçme olayıda eklenebileceğini belirtti.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments