1. Anasayfa
  2. Espor

Valorant Hileciler İçin Gamerdoc’u Kiralandı

Valorant Hileciler İçin Gamerdoc’u Kiralandı
0

Valorant geliştirici Riot Games, AntiCheatPD ve hile karşıtı savunucusu Mohamed “Gamerdoc” Alsharifi’yi Vanguard ekibine kiraladı.

Son birkaç yılda, Gamerdoc, Overwatch‘da ve sonunda Valorant’da çok sayıda hile yapanın yasaklanmasına katkıda bulundu, görüntüleri gözden geçirdi, çevrimiçi hile gruplarına sızdı ve konuyla ilgili göz sayısını artırmak için hile karşıtı bir topluluk oluşturdu.

Temmuz 2020’de GGRecon ile yaptığı röportajda Gamerdoc, yöntemlerini ve hedeflerini şöyle açıkladı: “Amacım, bir hileciyi yasaklamak için otomatik süreci kaldırmak. Buradaki amacım bu. Düşük profilli bir dolandırıcı veya yüksek bir profil olması önemli değil, yapmaya çalıştığım şey canlı oyun denetimini geri getirmek ve ayrıca bir anti-hile topluluğu oluşturmaya çalışıyorum. “

Gamerdoc, G2 Esports Valorant oyuncusu Ardis “ardiis” Svarenieks‘i hile ve şike yapmakla suçlayarak espor sahnesinde tartışmalı bir isim oldu. Duyuru sonrasında, topluluk tarafından olumlu karşılandı ve birçok e-sporcu ve profesyonel oyuncu, Gamerdoc‘u yeni işi için tebrik etti.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments