1. Anasayfa
  2. Espor

Vitality Kaptanı apEX Yedeğe Çekildi

Vitality Kaptanı apEX Yedeğe Çekildi
Vitality
0

Vitality Salı günü, Dan “⁠apEX⁠” Madesclaire’in BLAST Premier Spring Gruplarındaki maçların geri kalanında ve potansiyel olarak bunun sonrasında da kadrosunda yer almayacağını duyurdu.

Bu reklam alanını aktif et!

Vitality koçu Rémy “⁠XTQZZZ⁠” Quoniam yaptığı açıklamada; takım genelindeki sorunların, küresel sağlık durumunun ve apEX’in kişisel sorunlarının, oyun içi lideri belirsiz bir süre boyunca kenarda tutma kararının alınmasına yol açtığını açıkladı. Ancak koç, apEX’in takım içindeki rolünün “önemli” olduğunu ve onun “mümkün olan en kısa sürede” geri dönmesini umduklarını vurguladı.

RwyDBrNgGAYSnEJ uIQ0Y
Vitality oyuncusu apEX kişisel nedenlerden dolayı rekabet arenasına ara verdi.

Ayrıca XTQZZZ açıklamasında; “Böyle bir duyuru, sezon yeni başladığı için şaşırtıcı gelebilir. Ancak uzun yıllar boyunca gösterilen çabalar, devam eden küresel pandemi ve kişisel yaşamda oluşan riskler; bir sporcunun kariyerinde herhangi bir anında zorluk çıkmasına neden olan faktörlerdir,” dedi.

Fransız koç, apEX’in ara vermesine istinaden; “erken sezon duyuruları ve haksız suçlamaları kabul etmenin zorluğu” şeklinde bir yazı da paylaştı. Fransız koçun burada, BLAST Premier Global Final’de takımı ilgilendiren ve ceza almalarına sebep olan yayın ekranının açık kalması olayına dikkat çekiyor.

Vitality; Astralis ve Navi’ye karşı aldığı ard arda mağlubiyetler ile BLAST Premier Global Finalini üçüncü olarak bitirmişti. Bunun yanında organizasyon; BLAST Premier Spring 2021 sezonuna ise Complexity’e karşı aldığı 2-0 mağlubiyet ile başladı. Fransız ekip bu akşam Evil Geniuses karşısına çıkacak.

Böylelikle, Vitality kadrosunun değişiklik sonrasındaki güncel hali;

 Mathieu “⁠ZywOo⁠” Herbaut
 Cédric “⁠RpK⁠” Guipouy
 Richard “⁠shox⁠” Papillon
 Kévin “⁠misutaaa⁠” Rabier
 Nabil “⁠Nivera⁠” Benrlitom

 Rémy “⁠XTQZZZ⁠” Quoniam (koç)

 Dan “⁠apEX⁠” Madesclaire (molada)

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments