1. Anasayfa
  2. Espor

Worlds 2020’de Final Heyecanı

Worlds 2020’de Final Heyecanı
0

Yıllar sonra tekrar! Çin ve Kore 6 yıl aradan sonra tekrar finalde karşı karşıya. Worlds 2020 Finali DAMWON Gaming ve Suning‘i karşı karşıya getirecek.

Bu reklam alanını aktif et!

Yarı Final eşleşmelerinde DAMWON Gaming G2 Esports ile karşı karşıya geldi. Favori olan taraf DAMWON Gaming olsa bile rakibinin destekçileri oldukça fazlaydı. Özellikle Batılı izleyicilerden büyük bir destek alan G2 için sürpriz sonuçlar bekleniyordu. Maç günü geldiğinde ise DAMWON Gaming hiçbir sürprize izin vermedi ve seriyi 3-1 kazanarak finale adını yazdırmayı başardı.

Damwon 2

Yarı Final’in ikinci eşleşmesinde ise Çin Ligi temsilcileri karşı karşıya geldi. Bunun anlamı ise Çin Ligi’ni temsil eden bir takımın finale garanti çıkacak olmasıydı. Bu eşleşmeyi ise kazanan ise TOP Esports‘u yenen Suning Gaming oldu. Bu seride ise favori olan taraf TOP Esports’du ama çeyrek finalde Fnatic’e karşı oldukça zorlanmaları bizleri düşündürdü. Ama tüm bu olanlara rağmen favori yine onlardı. Maçlar başladığında ise TOP Esports’un bizleri düşündüren kısımları ise seri boyunca onların peşini bırakmadı ve 3-1 kaybetmelerine sebep oldu.

Adsiz

Kore vs Çin

Gelelim en iyi bölge tartışmalarına. Dikkat çekici bir istatistik çıkıyor karşımıza. 2013 yılından beri oynanan bütün Worlds Kupaları’nı sadece bu iki bölge kazandı. 2013-2017 arasında 5 kupa Kore takımları tarafından. Son 2018 ve 2019 kupalarını ise Çin temsilcileri almış durumda.

31 Ekim tarihinde oynanacak DAMWON Gaming – Suning finali “en iyi bölge hangisi” tartışmalarına yeni bir yaklaşım getirecek gibi duruyor. Bu yeni yaklaşımları kaçırmamak için 31 Ekim 13.00’da lolespor.com‘da olabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments