1. Anasayfa
  2. Espor

Worlds 2021 Ön Eleme Aşaması 1. Gün Sonuçları!

Worlds 2021 Ön Eleme Aşaması 1. Gün Sonuçları!
0

Beklenen gün geldi ve Worlds 2021 başladı. Bugün ön eleme aşamasının A ve B grupları kendi aralarında karşı karşıya geldi.

1. Maç- Hanwha Life Esports vs LNG Esports

Kore vs Çin maçının ön eleme aşamasındaki tek karşılaşması olan maç, günün ilk maçı oldu. HLE’nin orta koridor oyuncusu Chovy’in Tryndamere oynadığı bu maç, HLE’nin bozgun almasıyla sonuçlandı. LNG bu maçı 18-5 kazanarak Worlds 2020’deki ilk galibiyetini aldı.

2. Maç- Infinity Esport vs RED Canids

Brezilya ligi CBLoL’ün temsilcisi RED Canids, Latin Amerika ligi LLA’nın temsilcisi Infinity Esports ile günün ikinci maçında karşılaştı. Erken oyunda geriye düşen RED, orta koridorda girdiği bir savaşı kazanarak üstünlük kurdu. RED bu maçı 15-6 kazanarak ilk galibiyetini aldı.

3. Maç- LNG Esports vs PEACE

Okyanusya ligi LCO’nun temsilcisi PEACE ile karşılaşan LNG Esports, 13K altın farkı attığı rakibini 15-5 yenerek ikinci zaferini aldı. Son savaşta katliam yapan takım, maçı dakika 24’te bitirerek ön eleme aşamasının ilk gününü 2-0 kapattı.

4. Maç- Hanwha Life Esports vs Infinity Esports

HLE’in erken oyunda üstünlük kurduğu bu maçta Infinity, maçın ortalarında skoru eşitlemeyi başardı. Ancak Baron güçlendirmesi ile kuleleri seri bir şekilde alan HLE, girdiği son savaşta katliam yaparak maçı 11-8 bitirdi. Bu zafer, HLE’in ön eleme aşamasındaki ilk zafer oldu.

5. Maç- Unicorns Of Love vs DetonatioN FocusMe

B grubunun ön eleme aşamasındaki ilk maçında LCL temsilcisi Unicorns Of Love ve LJL temsilcisi DetonatioN FocusMe karşılaştı. DFM’in orta koridor oyuncusu Aria’nin LeBlanc oynadığı bu maç, DFM’in zafer almasıyla sonuçlandı. Ejder ruhunu ele geçiren DFM, üst koridorda katliam yaptı ve maçı bitirmeye çalıştı. Bu sırada Aria, UOL’un nişancısı Argonavt’a tek attı ve DFM rakip üste bir kez daha katliam yaptı. DFM maçı 19-7 bitirerek B grubunun ilk zaferini aldı.

6. Maç- Galatasaray Espor vs Beyond Gaming

Bolulu ve Mojito’nun üst koridora attığı baskın sonucu ilk kanı ve ikinci skoru GS Crazy aldı. İki alameti de alan Mojito, Ejder savaşında kullandığı Qiyana ultisi ile takımına üstünlük getirdi. Rakip kırmızı güçlendirmede çıkan savaşı da kazanan Galatasaray, Baronu alarak üstünlüğünü korudu. Beyond Gaming’in Baronu almasına engel olan GS, burada katliam yapıp maçı dakika 34’te 17-9 bitirdi.

Worlds 2021 Ön Eleme

7. Maç- DetonatioN FocusMe vs Cloud9

Cloud9 ilk kanı orta koridordan aldı ve maç boyunca çıkan 3 Ejderi alan ilk takım oldu. Bu sırada Baronu da alan C9, iki İnhibitör açıp Alev Ruhunu ele geçirdi. Bu sırada skoru 6-0 olan Perkz, rakip üste girdiği savaşı takımına kazandırdı ve maçı 4-13 kazandı. Perkz’in skoru ise 8-0-2 oldu. 28. dakikada biten maçta Cloud9, rakibine 12K altın farkı attı.

8. Maç- Unicorns Of Love vs Galatasaray Espor

Maçın ilk kanını Alive aldı. Üst koridorda ultisin kullanan Alive, BOSS’u burada düşürdü. Bu sırada Zergsting düştü. İkinci skoru da alan Alive, takımını 2-1 öne geçirdi. Erken oyunu domine eden Galatasaray, ilk kuleyi Orta koridordan açtı. Dakika 15’te 10-3 öne geçen Galatasaray’ın nişancısı Alive’in skoru 5-0, Bolulu’nun skoru ise 3-0 oldu. Ejder ruhu için yapılan savaşı kazanan Galatasaray, burada çıkan savaşı da kazanıp Ejder ruhunu ele geçirdi. Üst koridorda çıkan savaşı da kazanan Galatasaray, Nomanz ve Argonavt’ı da düşürüp Baronu ele geçirdi. İki İnhibitör yıkan Galatasaray, rakip üste çıkan savaşı da kazanıp maçı dakika 29’da 22-9 bitirdi ve günü 2-0 kapatmayı başardı.

Birinci günün puan tablosu şu şekilde:

A Grubu

1LNG Esports2-0
2RED Canids1-0
3Hanwha Life Esports1-1
4PEACE0-1
5Infinity Esports0-2

B Grubu

1Galatasaray Espor2-0
2Cloud91-0
3DetonatioN FocusMe1-1
4Beyond Gaming0-1
5Unicorns Of Love0-2

Ön elem aşamasının ikinci günü, yarın saat 14:00’te başlayacak. Temsilcimiz Galatasaray Espor’un maçları ise şu şekilde:

  • 19:00 Galatasaray Espor vs DetonatioN FocusMe
  • 21:00 Cloud9 vs Galatasaray Espor

Yapıyoruz bu işi. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments