1. Anasayfa
  2. LoL

Worlds 2021 Ön Eleme Aşaması – 4. Gün Sonuçları

Worlds 2021 Ön Eleme Aşaması – 4. Gün Sonuçları
0

2021 Dünya Şampiyonası’nda Ön Eleme Aşaması’nın yavaş yavaş sonuna gelirken bu günün iki maçı tamamlandı. Toplamda heyecan dolu 10 maç izlediğimiz bugünün sonunda iki takım bir üst tura yükseldi. Yarın oynanacak iki maç sonucunda 2021 Dünya Şampiyonası Grup Aşaması‘nda mücadele edecek son iki takım da belli olacak.

Galatasaray Espor-Beyond Gaming

Günün ilk karşılaşmasında temsilcimiz Galatasaray Espor, PCS temsilcisi Beyond Gaming karşısında 5 maçlık seriye çıktı. Temsilcimiz, gruplarda oynadığı ilk maçta Beyond Gaming karşısından sergilediği dominant ve maksimum hatasız oyunuyla galip ayrılmasını bilmişti. Bugün yine Beyond Gaming’in karşısına mavi tarafta çıktık. Şampiyon seçim ekranından çok avantajlı çıkmasak da rakibimize güçlü kompozisyonu karşısında sık sık cevap vermeyi başardık. Zaman zaman rakibimiz oyunda üstünlüğü tamamen ele geçirmesine rağmen bir şekilde maça geri dönmeyi bildik. Üstüne bir de Bolulu, Beyond Gaming’in elinden kadim ejderi çalınca adım adım galibiyete giden taraf biz olduk. Benzer bir senaryo ikinci maçta da yaşandı. Rakibimiz ciddi anlamda oyuna hakim olan taraf olsa da yine bir şekilde geri düştükten sonra maça dönmeyi başardık ve ikinci maçtan da galip ayrılıp seriyi 2-0’a getirdik.

Bu senaryo uzun vadede bize avantaj sağlamadı. Serinin üçüncü maçında Beyond Gaming, adeta hatalarından ders çıkaran bir oyun sergileyerek neredeyse temsilcimize cevap fırsatı bile tanımadan galibiyete ulaşan taraf oldu. Serinin dördüncü maçı da böyle geçince durum 2-2’ye geldi. Böyle bir karşılaşmada Silver Scrapes kaçınılmaz olmuştu. Fakat buradan yine çok üstün bir oyunla galip ayrılan taraf Beyond Gaming olunca temsilcimiz Galatasaray Espor, 2021 Dünya Şampiyonası’na veda etti. Beyond Gaming ise yarın Worlds 2021 gruplarına yükselebilmek için Hanwha Life Esports karşısına çıkacak.

PEACE-RED Kalunga

Ön Eleme Aşaması’nda grubunu üçüncü sırada bitiren PEACE ve dördüncü sırada bitiren RED Kalunga, Worlds 2021 grupları bileti için karşı karşıya geldi. Bu tamam devam maçınının galibi Okyanusya temsilcisi PEACE oldu. Büyük git gellere sahne olan karşılaşma 5 maç sürdü. Fakat 5 maçın sonunda PEACE seriyi 3-2 kazandı. Seride uzun zamandır profesyonel arenadan uzak olan, PEACE’in üst koridor oyuncusunun vize sorunları sebebiyle yerine gelen Vizicsacsi‘nin performansı da dikkat çekti. Brezilya temsilcisi Worlds 2021’e veda ederken PEACE ise yarın Cloud9 karşısında Grup Aşaması için son maçına çıkacak.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments