1. Anasayfa
  2. Espor

2021 VFŞL Kış Mevsimi Ödülleri

2021 VFŞL Kış Mevsimi Ödülleri
0

Bildiğimiz üzere her mevsime özel olarak sunulan ve biz taraftarlarında jüri olduğu Mevsim Ödülleri sahiplerini buldu. Sunucular ve koçların yanı taraftarların oyları belli olan ödüller LoLespor Youtube sayfasında yayınlandı.

Bu reklam alanını aktif et!

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde 2021 Kış Mevsimi’nin “En Değerli Oyuncusu” Papara SuperMassive takımının orta koridor oyuncusu Ksaez oldu.

ExWbBfHWQAQ4R O 1

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde 2021 kış mevsiminin en iyi üst koridor oyuncusu fastPay Wildcats takımından StarScreen seçildi.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde 2021 Kış Mevsimi’nin en iyi ormancısı yine fastPay Wildcats takımından Ferret seçildi.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde 2021 Kış Mevsimi’nin en iyi orta koridor oyuncusu Galatasaray Espor takımından Bolulu oldu. Ayrıca biz taraftarların oyları ile seçilen Taraftar Özel Ödülü’nü de Bolulu almayı başardı.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde2021 Kış Mevsimi’nin en iyi alt koridor oyuncusu Papara SuperMassive takımından Kaori oldu.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde 2021 Kış Mevsimi’nin en iyi destek oyuncusu fastPay Wildcats takımından Farfetch oldu. Başarılı bir sene geçiren destek oyuncusu ayrıca En Çok Gelişen Oyuncu ödülünü de almayı başardı.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde 2021 Kış Mevsimi’nin en iyi çaylağı 1907 Fenerbahçe Espor takımının nişancısı Neramin oldu.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde 2021 Kış Mevsimi’nin koç ödülünü fastPay Wildcats takımından Janus, Robogod ve Xhua‘dan oluşan ekip kazandı.

ExWgBVpXIAEx 1t

Ödüllerin sunumuna ve kazananların tepkilerine ulaşmak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments