1. Anasayfa
  2. CS:GO

Alex Vitality’den Ayrıldığını Duyurdu

Alex Vitality’den Ayrıldığını Duyurdu
0

Alex “⁠ALEX⁠” McMeekin, LDLC ile başarılı bir dönemin ardından 2018’in sonunda Vitality‘ye katıldı ve katılmasından sonra Fransız kadrosunun canlanmasına yardımcı oldu. Takımdaki görev süresi boyunca, önce dünya sıralamasında ilk 10‘a tırmanmayı başardılar ve ardından bu yılın ortasında 2. sıraya yükseldiler.

Ekipte kalması, oyun içi liderlik rollerini Nathan “⁠NBK-⁠” Schmitt ile paylaşmasından kaynaklı sorunlar, Alex’in ayrılığına kadar damgasını vurdu. Vitality‘nin devam eden başarısına rağmen, ALEX, stresli bir seyahat programını gerekçe göstererek 2020′nin başında kadrodan ayrılmaya karar verdi. Şimdi, yedek kulübesinde altı ay kaldıktan sonra, resmen Fransız organizasyonundan ayrıldı.

ALEX, sırasıyla 1,23 ve 1,15 puanla en iyi bireysel performanslarından bazılarını sergilediği iki etkinlik olan EPICENTER 2019 ve ECS Sezon 7 Finalleri de dahil olmak üzere Vitality ile dört turnuva kazandı. Başarı listesinde DreamHack Masters Malmö 2019 ve ESL One Cologne 2019‘dan iki güçlü ikincilikle bitirmelerde var.

https://esporgazetesi.com/yesilayin-espor-tweetine-tepki-yagiyor/
CS:GO

“Noel için Karayipler’e giden bir uçağa binerken Vitality için oynayacağımı öğrenmekten, IGL rolünü devralmaya, 11 maça çıkma, 6 final ve 4 kupa kazanmaya kadar inanılmaz bir yolculuk oldu. Başarılı olmak için ihtiyacımız olan şeylere her zaman sahip olduğumuzdan ve günün hangi saatinde olursa olsun bizi her zaman desteklediğinden, Vitality‘ye teşekkür etmek istiyorum.”

Opera Anlik Goruntu 2020 09 09 225052 www.twitlonger.com

İngiliz oyuncu tüm takım arkadaşlarına ve Vitality‘deki personele teşekkür etti, ancak yardımcı antrenör Mathieu “⁠MaT⁠” Leber ve baş antrenör Rémy “⁠XTQZZZ⁠” Quoniam’a özel övgüde bulundu: “Bana en çok öğreten kişi Rémy, o inanılmaz bir koç, inanılmaz bir insan ve iyi bir arkadaş “.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments