1. Anasayfa
  2. Espor

BBL Esports Formalarının Tanıtım Videosunu Yayınladı

BBL Esports Formalarının Tanıtım Videosunu Yayınladı
0

BBL Esports, Valorant’ın çıkışıyla birlikte Valorant kadrosunu duyuran ilk takım olmuştu. Özellikle geçtiğimiz yaz aylarındaki Avrupa performansı ile ismini çoktan duyurmuştu. Daha sonra yapılan ilk resmi turnuvadaki şampiyonluğu ile birlikte BBL, Türkiye’nin en başarılı Valorant takımlarından biri haline gelmişti. Çok büyük kitleye sahip olan BBL, son olarak da PUBG arenasına Digital Athletics takımının oyuncularını bünyesine katarak giriş yaptı.

Espor organizasyonlarının bildiğimiz detaylarından biri de formadır. Türkiye espor sahnesine hızlı giriş yapan BBL de sonunda formasının tanıtım videosunu yayınladı. Siyah renginin ağırlıklı olduğu formada iki sponsor logosu da bulunuyor. Aynı zaman kol bölgelerinde de detaylı işlemeler mevcut. Formanın arkasında ise “Work Hard Play Hard” işlemesini görüyoruz.

BBL Esports: “Work Hard Play Hard”

BBL Esports

Videoda Valorant oyuncularının main ajanlarıyla birlikte formalı animasyonları gözüküyor. Ardından da PUBG oyuncularının üstünde forma tasarımını görüyoruz. Forma tanıtım videosu yayımlanmış olsa da ne zaman satışa çıkacağı henüz belirtilmedi.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments