1. Anasayfa
  2. VALORANT

Kafalar Esports Valorant Kadrosunda Değişikliğe Gidiyor

Kafalar Esports Valorant Kadrosunda Değişikliğe Gidiyor
0

Kafalar Esports eski CS:GO takımı 9INE oyuncularının ağırlıklı olduğu kadrosuyla Valorant sahnesine giriş yapmıştı. Takımın potansiyelini bir türlü gösteremeyen Kafalar ekibi beklenen başarıyı bu kadroyla ilk etapta yakalayamadı. İlk olarak genç yetenek macRue ile yollar ayrıldı. Ardın macRue yerine eski fastPay Wildcats oyuncusu Brave kadroya katıldı.

Brave’in takıma katılmasıyla beklentinin iyice arttığı Kafalar ekibi, EMEA elemeleri öncesi oynanan Challengers mücadelelerinde başarılı sonuçlar almıştı. Futbolist ve BBL Esports’la geçen kafa kafaya olan mücadeleleri ile birçok kişi onların potansiyellerinin çok daha fazla olduğuna inandı. Ancak Challengers 3’teki başarısız sonuçlar sonrası Kafalar ekibi durgun bir döneme girdi.

Bugün twitter üzerinden yapılan açıklamayla takımın iki önemli oyuncusu Brave ve Izzy ile yolların ayrıldığı duyuruldu. Blaze Esports da bu haberin ardından iki yıldız ismi kadrosuna kattığını açıkladı. Böylece Blaze Esports Valorant sahnesine ilk kez girmiş oldu. Takımın diğer oyuncularının kim olacağı ise merak konusu.

Kafalar Esports’tan Ayrılan Izzy ve Brave’in Yeni Adresi: Blaze Esports oldu.

https://twitter.com/BlazeEspor/status/1393123529651068931?s=20
https://twitter.com/BlazeEspor/status/1393130905082937351?s=20

Kafalar’ın bu beklenmeyen ayrılığından sonra Fatih Yasin’den de açıklama geldi. Kafalar’ın kurucularından olan Fatih Yasin, yeni transfer bütçesinin açıklanmasının ardından yeni transferleri de duyuracaklarını duyurdu. Ayrıca Avrupa’dan da transfer yapmayı istediklerini aktardı.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments