1. Anasayfa
  2. Espor

Türkiye’nin İlk Dijital Espor Kampı OtherSide Talents Başvuruları Başladı

Türkiye’nin İlk Dijital Espor Kampı OtherSide Talents Başvuruları Başladı
0

Esporun yalnızca aktif oynayan esporcular için olmadığını düşünen ve tüm topluluğa katkı sağlamak isteyen OtherSide Esports, Mayıs ayında ilkini gerçekleştirdiği OtherSide Talents’a 1213 kayıt aldı. Gümüş-Radyant seviyeleri arasında kampa katılan bütün oyunculara eğitimler vererek kişisel gelişimlerine katkıda bulundu.

Aldığı olumlu geri dönüşler sonrasında Talents projesini büyütmeye ve geliştirmeye karar veren OtherSide Esports, Sosyal Medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruyla “Beklenen gün geldi! Mayıs ayında gerçekleştirdiğimiz Türkiye’nin İLK DİJİTAL ESPOR KAMPI “”OtherSide Talents” yenilenmiş ve genişletilmiş haliyle tekrardan sizlerle!” diyerek start verdi.

Kayıtların açılmasıyla birlikte ilk günden 600 oyuncunun kayıt yaptırdığı Talents projesinin bu döneminde oyuncuların yanı sıra Koçlar ve Casterlar için de eğitimler ve kişisel gelişim planlaması bulunuyor.01.09.2021 Tarihinde başlayacak olan OtherSide Talents, yaklaşık 2 ay sürecek.

Bu 2 aylık kamp süresince katılımcılara oyun içi eğitimlerin yanı sıra;
-Uzman Fizyoterapist Tavsiyeleri
-Uzman Psikolog Tavsiyeleri
-Yabancı Dil Eğitimleri
-Etkili İletişim Dersleri
-Kariyer Planlaması Desteği
gibi oyun dışı eğitimler de verilecek.

VALORANT’ta yetiştirdiği yıldız oyuncularla tanınan OtherSide Esports, Talents projesiyle birlikte daha fazla genç yeteneğin kendini gösterebileceğine inanıyor. 2-3 aylık periyotlarla gerçekleşecek olan OtherSide Talents, önümüzdeki dönemlerde farklı branşlarda ve pozisyonlarda da oyun sektörünün paydaşlarına destek olarak genişlemeye ve büyümeye devam edecek. 

OtherSide Talents Başvuru İçin:

OtherSide Talents

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments