1. Anasayfa
  2. VALORANT

Masters – Berlin öncesi 100 Thieves’i Tanıyalım

Masters – Berlin öncesi 100 Thieves’i Tanıyalım
0

100 Thieves, eski OpTic Gaming Call of Duty oyuncusu Matthew “Nadeshot” Haag ve NBA takımı Cleveland Cavaliers’ın sahibi Dan Gilbert tarafından 2017’de kurulan bir Amerikan organizasyonudur. Sonraki yıllarda ünlü şarkıcı Drake ve yatırımcılık ve menajerlik yapan Scooter Braun tarafından finanse edilen organizasyonun şu anda aktif olan Call of Duty, Fortnite, Valorant ve League of Legends takımları bulunmakta. Ayrıca organizasyon, içerik üreticileri ile de işbirliği yapmakta.

Hiko‘nun CS:GO profesyonel arenasındaki kariyerini bir kenara bıraktığını ve artık VALORANT profesyonel arenasında 100 Thieves bünyesinde yer alacağını açıklamıştı. 4 Haziran 2020’de gelen bu açıklama ile 100 Thieves ilk oyuncusu ile VALORANT arenasına giriş yapmış oldu. 100T daha sonra Highground bünyesindeki Valliate, YaBoiDre, Venerated ve Pride ile anlaşarak ilk kadrosunu tamamlamış oldu. Bu kadro ile Kuzey Amerika turnuvalarında bir başarı elde edemeyen 100T Valliate, YaBoiDre, Venerated ve Pride ile sözleşmeleri fesh ederek yollarını ayırdı. Aynı gün, Team Liquid, iBUYPOWER takımlarında forma giymiş tecrübeli oyuncu Nicholas “nitr0” Cannella kadroya dahil oldu.

CS:GO arenasından ayrılan ve iBUYPOWER, Chaos takımlarında forma giymiş Joshua “steel” Nissan, 4 Eylül 2020’de kadroya dahil edildi. Kadrolarını tamamlamak için Peter “Asuna” Mazuryk ve Quan “dicey” Tran’ı kadroya dahil eden organizasyon, 2 Ekim’de -2. kez- kadrosunu tamamlamış oldu.

Kuzey Amerika turnuvalarında karşılarında Sentinels gibi bir takım olmasına rağmen bir çok başarıya imza atan takım, nitr0‘nun ailesi ve yeni doğan bebeğiyle vakit geçirmek için yedeğe çekilmesinin ardından Silenx’i stand-in ve altıncı oyuncu olarak kadroya dahil etti. Evil Genius CS:GO kadrosundan tanıdığımız Ethan “Ethan” Arnold’ın kadroya dahil edilmesinin ardından dicey’nin yedeğe çekilmesi ile 100 Thievs’in şu anki haliyle bildiğimiz ana kadrosu 28 Şubat’ta tamamlanmış oldu. Daha sonra silenx’in anlaşması feshedildi ve başarılı bir diğer Kuzey Amerika takımı olan Andbox’ta oynayan Aaron “b0i” Thao yedek oyuncu olarak kadroya dahil edildi.

100 Thieves’in Valorant’taki Diğer Başarıları

  • First Strike North America birincisi
  • VCT 2021: North America Stage 1 Challengers 3 ikincisi
  • VCT 2021: North America Stage 2 Challengers 1 birincisi
  • VCT 2021: North America Stage 3 Challengers 1 üçüncüsü
  • VCT 2021: North America Stage 3 Challengers Playoffs ikincisi

100 Thieves‘in Masters – Berlin Macerası

100 Thieves, VCT 2. Aşama Challengers finallerinde beklediği başarıyı elde edemeyerek Master Rejkjavik’e katılmaya hak kazanamamıştı. 3. Aşama için elinden geleni yapan takım, Challengers 1’de 3. olarak Challengers Playofflarına katılmaya hak kazanmıştı. VCT 3. Aşama Challengers Playofflarında oldukça başarılı bir turnuva geçiren takım, FaZe Clan ve XSET’e karşı 2-0 galip gelerek kazananlar finaline katılmaya hak kazandı. Ancak kazananlar finalinde Sentinels tarafından 2-0 mağlup edilen takım, kaybedenler finalinde Envy’ye karşı 3-2 galip gelerek büyük finale katılmaya hak kazandı. Büyük finalde yine Sentinels ile karşılaşan takım, 3-1 mağlup olsa da Berlin’i garantilemiş oldu.

100 Thieves Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

  • usa flag Spencer “Hiko” Martin
  • usa flag Nicholas “nitr0” Cannella
  • canada flag Joshua “steel” Nissan
  • usa flag Peter “Asuna” Mazuryk
  • usa flag Ethan “Ethan” Arnold
  • usa flag Aaron “b0i” Thao (yedek)
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments