1. Anasayfa
  2. VALORANT

VCT Masters 3 Turnuvası 9-19 Eylül’de Berlin’de Oynanacak

VCT Masters 3 Turnuvası 9-19 Eylül’de Berlin’de Oynanacak
3

Valorant’ın geçtiğimiz yıl çıkmasıyla beraber espor alanı da hızla gelişmeye başlamıştı. İlk olarak twitch özel turnuvaları, yaz aylarındaki Avrupa turnuvaları ile Valorant esporuna ısınmaya başlamıştık. Ardından ilk resmi bölgesel turnuva olan First Strik duyrulmuş ve her bölgenin kendi şampiyonu belli olmuştu. First Strike oynanırken duyrulan VCT ise tüm dünyayı kapsayan uzun soluklu bir turnuva olarak açıklanmıştı.

Bu reklam alanını aktif et!

Geçtiğimiz günlerde de Masters 2 elemelerinin heyecanını yaşadık. Türkiye’nin 3 takımı Masters 2 İzlanda biletini alabilmek için mücadele gösterdi. Ancak 3 takımımız da bilet almayı başaramadı. 10 takımlı oynanacak Masters 2 için Avrupa slotu sadece ikiydi. Finale kalan iki takımın doğrudan Masters 2’ye katılacağı elemelerden yükselenler Fnatic ve Liquid oldu.

VCT Masters 3 Berlin’de Gerçekleşecek

Bugün yapılan açıklamayla Masters 3’ün tarihi, yeri, turnuvanın oynanma şekli ve takım sayısı açıklandı. Masters 3, 16 takımlı LAN turnuvası şeklinde 9-19 Eylül arasında Berlin’de oynanacak. Böylece EMEA bölgesinin slotu 2’den 4’e çıkarılmış oldu. Brezilya ve Latin Amerika’nin slotu değişmezken Kore, Japonya ve Güney Asya’nın slotları birer arttılarak 2 slota çıktı. Ayrıca Kuzey Amerika’nın da slotu 1 arttıralarak 2’den 3’e çıkmış oldu.

BÖLGESLOT SAYISI
EMEA4
NA3
LATAM1
BR2
KR2
JP2
SEA2
Abone ol
Bildir
guest

3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Can
Can
2 yıl önce

Tr den giden olmiycakmi

Ege
Ege
2 yıl önce
Yanıtla  Can

Emea dedikleri 3 takım tr den 1 takım CIS bölgesinden

Burak
Burak
2 yıl önce
Yanıtla  Ege

emea tr eu cıs oluyor dosdm