1. Anasayfa
  2. VALORANT

EMEA Elemeleri Şampiyonu Team Liquid Oldu

EMEA Elemeleri Şampiyonu Team Liquid Oldu
0

Masters 2 Reykjavik turnuvasına katılım bileti için oynanan EMEA elemeleri için sona gelindi. Finalde Fnatic ve Team Liquid karşı karşıya geldi. İki takımın da İzlanda’ya doğrudan katılma hakkı kazandığı mücadeleden Liquid 3-2 ile galip ayrıldı. Böylece Liquid 35.000 €’luk ödülü de kasasına koymuş oldu.

Son iki maçta olduğu gibi Liquid kendi seçtiği Haven haritasına düellocu ajan tercihi olmadan başladı. Ancak Fnatic Haven haritasında üstün oyun oynayarak harita puanını 13-3 gibi net bir skorla getirdi.

Fnatic’in seçimi olan Icebox haritasında ScreaM‘in tekrardan Jett oynadığını ve Jamppi‘nin de Killjoy seçtiğini gördük. İlk yarının başa baş geçtiği mücadelede Liquid; ikinci yarıda round dahi vermeden 13-7’lik skorla seriyi 1-1’e getirdi.

Seri boyunca savunma tarafında sıkıntılara yaşayan Fnatic 3. harita olan Ascent’te de benzer sorunları yaşadı. Başa baş geçen maçın ikinci bölümünde hücumları doğru yapan Liquid 13-9 kazanarak seride durum 2-1’e geldi.

Fnatic, Bind haritasına hızlı başlamış ve ilk yarıda 6-0’lık seri yakalamıştı. Ancak ilerleyen bölümde Liquid maça ortak olmuş ve ilk yarı 7-5 bitmişti. İkinci yarıda Fnatic maça tekrar ağırlığını koyarak 13-7’lik skorla seriyi son maça taşıdı.

Şampiyonun belirleneceği son harita olan Split’e Liquid 8-0 gibi bir seriyle başladı. Maçın ilerleyen bölümlerinde de üstünlüğünü koruyan Liquid haritayı 13-7 seriyi de 3-2 kazanarak şampiyonluğa uzandı ve nefes kesen EMEA Elemeleri MVP’si ise ScreaM oldu.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments