1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant Yama Notları 2.02 Yayınlandı

Valorant Yama Notları 2.02 Yayınlandı
0

Artık bu Valorant 2.02 yamasında, koşarkenki isabetlilik durumuna bir el almamız gerektiğini düşündük. Daha önce de bahsettiğimiz üzere bu konuyla ilgili küçük çaplı düzenlemeler yapıyoruz ve sizden olumsuz geribildirim aldığımız anda duruma el atmaya her zaman hazırız.

Bu reklam alanını aktif et!

Ayrıca rekabet sisteminde yaptığımız birkaç değişiklik de sizi ait olduğunuz kademeye daha hızlı ulaştırmaya ve en yüksek kademelerdeki çekişmeyi dengelemeye yardımcı olacak. Bu konuyu derinlemesine incelediğimiz yazımıza göz atmanızı tavsiye ederiz (2. Kısım’la ilgili konulara da parmak bastık!).

VALORANT 2.02 – SİLAH GÜNCELLEMELERİ

Wallpaper Schematic Weapons min scaled

Tüfekle Hareket Ederken İsabetlilik Güncellemesi (Bulldog/Guardian/Phantom/Vandal)

Koşarken tüfeklerle ateş ettiğinizde geçerli olacak hata payını hatırı sayılır miktarda arttırdık. Amacımız koşarken rakipleri öldürme hissini gidermeye yardımcı olmaktı. Bu değişikliklerden sonra, tüfeklerle koşarken özellikle uzak mesafedeki birini öldürmek çok daha nadir bir olay haline gelecek. Tabii, yakın mesafedeyken bunu yapmanız hâlâ mümkün. Bu değişikliğin sonuçlarını yakından takip edecek ve gerektiği durumlarda ince ayarlamalar yapacağız.

Tüfeklerle ;

  • Koşarken ateş etme hata payı arttı: 3,75 >>> 5
  • Yürürken ateş etme hata payı arttı: 0,8 >>> 1,1
  • Çömelerek ilerlerken ateş etme hata payı arttı: 0,3 >>> 0,8

REKABET GÜNCELLEMELERİ

valorant rank guncellemesi

[Editörün Notu: Lütfen 2.02 Yaması’ndaki rekabet modu değişikliklerinin tam halini okuyun. Orada 2. Bölüm’de gelecek diğer değişikliklere de değindik.]

  • Kademe puanı yakınsamasının etkisi arttı. Artık oyuncular eşleştirme kademesi, yani MMR değerine daha hızlı erişecek. Böylece ait oldukları kademeye ulaşabilmek için daha az karşılaşma oynamaları gerekecek.
  • Demir ve Elmas arasında, oynadığı karşılaşmada üstün performans gösteren oyuncular (yani kendi genel performansını aşanlar) bonus kademe puanı kazanacak.
  • Elmas 3’te en fazla 2 kişilik hazır gruplar oluşturacak.

MOD GÜNCELLEMELERİ

  • Oyun içindeki silah dükkânına art arda tıklama sınırlaması geldi. Oyuncular kısa bir süre içinde çok defa tıklayarak bir şeyler satın aldığında performans sorunları yaşanabiliyordu.

KAYNAK : https://playvalorant.com/tr-tr/news/game-updates/valorant-2-02-yama-notlari/

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments