1. Anasayfa
  2. LoL

MSI 2021 Kapışma Aşaması – 1. Gün Sonuçları

MSI 2021 Kapışma Aşaması – 1. Gün Sonuçları
0

Mid-Season Invitational 2021, Grup Aşaması’nın ardından büyük bir heyecanla devam ediyor. Bugün oynanan maçlarla başlayan Kapışma Aşaması‘nda, her ne kadar temsilcimiz yer alamasa da LEC şampiyonluğuyla göğsümüzü kabartan İrfan Berk “Armut” Tükek sayesinde gurur yaşamaya devam ediyoruz. MSI 2021‘in Grup Aşaması‘nı başarıyla tamamlayan altı takım mücadele ettiği Kapışma Aşaması‘nın bugün oynanan maçları sonuçlandı.

MSI‘a harika bir başlangıç yapan, performansıyla dikkat çeken ve grubunu 8-0’lık seriyle namağlup lider tamamlayan League of Legends Pro League Güz Mevsimi şampiyonu Royal Never Give Up, yenilmezlik serisine kaldığı yerden devam ediyor. Bugün ilk çıktığı karşılaşmada Worlds 2020 şampiyonu ve turnuvanın en güçlü ekiplerinden DWG KIA karşısında galibiyete ulaşan Çin temsilcisi bu maçın ardından da LCS Güz Mevsimi şampiyonu Cloud9 karşısında galibiyete ulaştı. Kapışma Aşaması‘na iki galibiyetle başlayan ve daha önce 2018’de aldığı bir MSI şampiyonluğu bulunan Çin ekibi ikinci kupayı kaldırma konusunda çok iddialı.

DWG KIA tarafında istenilen başlangıç alınamasa da, Kore temsilcisi günün ikinci karşılaşmasında PSG Talon karşısında galibiyete ulaşarak ufak bir nefes aldı.

Armut‘un forma giydiği MAD Lions ise günün sonunda 2’de 2 yapılarak ayrıldı. Başaralı Türk oyuncumuzun üst koridor rolünde yer aldığı İspanyol ekibi, günün ilk maçında Pentanet.GG karşısında galibiyete ulaşırken günün ikinci karşılaşmasında LCS Güz Mevsimi şampiyonu Cloud9 karşısına çıktı. C9 karşısında büyük bir üstünlükle sürdürdüğü maçı rahat bir şekilde sonlandıran MAD Lions turnuvadaki iddiasını kanıtladı.

PCS Güz Mevsimi şampiyonluğuyla MSI‘a katılan ve temsilcimiz fastPay Wildcats‘in grubundan ikinci çıkan takım olan PSG Talon ise günün sonunda 1 galibiyet ve 1 mağlubiyete ulaştı. DWG KIA karşısında mağlubiyet alan Hong Kong ekibi günün ikinci karşılaşmasında ise Pentanet.GG karşında galibiyete ulaşan taraf oldu.

Kuzey Amerika temsilcisi Cloud9 tarafında ise kan kaybı sürüyor. Grup aşamasının ilk iki gününde tartışmaya açık bir performans gösteren ve iki mağlubiyet alan C9, grubunu son gününde aldığı üç galibiyetle ikinci sırada bitirmişti. Aynı şekilde Kapışma Aşaması‘na da kötü bir başlangıç yaptı. İlk maçında RNG karşısında her ne kadar başa baş bir mücadele sergilemiş olsa da mağlup olan Cloud9, günün ikinci karşılaşmasında MAD Lions karşısında varlık gösteremeden mağlup olan taraf oldu.

Turnuvanın en sürpriz takımı olarak gruplardan çıkmayı başaran Pentanet.GG ekibinin de Kapışma Aşaması‘nın ilk gününde yüzü gülmedi. İlk defa MSI‘da grup aşaması oynayan ve gruplardan çıkmayı başaran Okyanusya temsilcisi ünvanını almayı başaran takım günü iki mağlubiyetle kapattı.

Bugün oynanan karşılaşmaların ardından MSI 2021 Kapışma Aşaması’da puan durumu:

MAD Lions 2021 std e1621017827701MAD Lions2-0
RNG Logo std e1620482287754Royal Never Give Up2-0
DWG KIA std e1620488815853DWG KIA1-1
PSG Talon logo stdPSG Talon1-1
C9logo std e1619827776599Cloud90-2
Pentanet.GGlogo std e1620482393770Pentanet.GG0-2
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments