1. Anasayfa
  2. CS:GO

Hampus: “Sanki Cristiano Ronaldo takıma katıldı”

Hampus: “Sanki Cristiano Ronaldo takıma katıldı”
0

Ninjas in Pyjamas oynucusu hampus, verdiği röportajda, takıma yeni katılan AWP oyuncusu device ve takımın gelecek planları hakkında açıklamalarda bulundu.

Hampus: “…bir hayal gibiydi.”

Hampus, verdiği röportajda: ” Device’ın gelmek istediğini ilk duyduğumda gerçekten şok olmuştum çünkü onu takımınıza dahil etmek gerçek olamayacak bir hayal gibiydi. Nawwk takımdan ayrıldığı için gerçekten üzüldü. ” Ayrıca hampus, Device’ı Cristiano Ronaldo’ya benzeterek: ” Device ile sözleşme imzalamak, Cristiano Ronaldo ile sözleşme imzalamak gibidir. Daha fazla söz söylemenin gereği yoktur. Bütün takımların imkanı olsa onu takımlarına eklerler. Team Vitality ve NAVI’yi ayrı tutuyorum çünkü onların ZywOo ve s1mple gibi oyuncuları var.”

Hampus, device’ın katılması ile takımdaki en büyük eksikliğin kapandığını belirterek: “Doğru oyunculara ve onların arkasında doğru yapıya sahip olduğumuzu hissediyoruz. device gibi bir oyuncuya sahip olduğunuzda, turnuvaları kazanamazsanız, neden bunu yapmadığınıza sürekli olarak bakmanız gerekir. Çünkü artık şampiyonluk için tüm parçalara sahibiz.”

Yeni takımıyla oynamaya başlayan device, daha önce 4 kere Major turnuva kazanırken 2 kere Major MVP’si seçilmiştir.

Espor ile yakından ilgilenen,oyun oynamayı çok seven bir gamer.

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments