1. Anasayfa
  2. VALORANT

Maç Sonrası Futbolist Oyuncusu mag0o ile Röportaj Yaptık

Maç Sonrası Futbolist Oyuncusu mag0o ile Röportaj Yaptık
0

VCT: 3. Aşama – Challengers 1 kazananlar finali mücadelesinin galibi Oxygen Esports oldu. OXG böylece EMEA elemelerinde oynamaya hak kazandı. Futbolist ise, Lower Bracket’ta SuperMassive Blaze ile eşleşti. Karşılaşma 9 Temmuz 2021’de saat 18:00’da oynanacak, ve kazanan ismini EMEA elemelerine yazdıracak.

SORU

Bu turnuva sürecinde “Kale”niz Split’te sizi en çok zorlayan takım kimdi? Özellikle BBL’in performansı sizi şaşırttı mı?

CEVAP

Splitte bizi en cok zorluyan takım bbl oldu 8-4 den comeback attık baya zor oldu diyebilirim , performansı şaşırttı daha düzenli oynuyorlar.

SORU

İlk harita Icebox’ta bize oldukça çekişmeli bir maç izlettiniz. İlk yarıda rakibinize karşı 9-3 üstünlük kursanız da ikinci yarıda durum çok daha dengeli bir hale geldi. Sizce bunun nedeni neydi? Complardaki Skye-Sova farklılığı burada ne gibi bir rol oynadı?

CEVAP

Icebox zaten saldırı mapi olduğu için 9-3 üstünlüğü rahatlıkla kurabildik savunma tarafında da 1-2 hatamızdan dolayı oyunu bitiremedik ve kaybettik , skye-sova farkı aslında cok bir rol oynamadı az hata yapan kazandı.

SORU

İkinci harita Ascent’te rakibiniz iki healer oynarken, qRaxs’tan Sage yerine Phoenix tercihi gördük. Buna karşı rakibiniz hem Sage hem de Skye ile oynadı. İki atak oynama tercihi sizce ne gibi sıkıntılar doğurdu? Sizce atak oyuncularınızın “ilk kan” almadaki sıkıntısı mı maçın kaderini belirledi?

CEVAP

Karşı taraf daha çok savunma yönelik bir comptu yaptığımız kendi oyunumuzu oynayabilseydik iki atak dezavantajları kadar avantajları da vardır hatalarımızdan dolayı gittiğiniz düşünüyorum , Karşı taraf daha pasif oynadığı için entry almakta biraz sıkıntı çektik diyebilirim.

Futbolist oyuncusu mag0o’ya, bize zaman ayırıp sorularımızı cevapladığı için çok teşekkür ediyor, turnuvanın kalanında başarılar diliyoruz!

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments