1. Anasayfa
  2. VALORANT

Maç Sonrası Oxygen Esports Koçu Cuaj ile Röportaj Yaptık

Maç Sonrası Oxygen Esports Koçu Cuaj ile Röportaj Yaptık
cuaj
0

VCT: 3. Aşama – Challengers 1 kazananlar finali mücadelesinde gülen taraf Oxygen Esports oldu. OXG böylece EMEA elemelerinde oynamaya hak kazandı. Biz de bu maçın ardından OXG koçu Cuaj ile röportaj yaptık.

Soru

Almış olduğunuz bu galibiyetle EMEA elemelerinde oynamaya hak kazandınız. Neler hissediyorsunuz ?

Cevap

Mutluyuz beklediğimiz bir sonuçtu. Unity için çok daha mutluyum açıkcası. Hem bu kadar genç hem yetenekli takıma bir enerji kattı bu inkar edilemez ve biz de onun ilk sezonunda takımca Berlin’e gidip güzel sonuçlar elde etmek istiyoruz.

Soru

Bildiğimiz Oxygen Esports, savunma tarafındaki üstünlüğü ile ön plana çıkıyordu. Ancak ilk haritadaki savunma zaaflarınız maçı zora soktu. Sizce savunma tarafındaki bu tıkanmanın sebebi neydi ?

Cevap

Maplerin bazı yapıları var herkes aynı oynamıyor biz dengeli bir şekilde oynayıp kendimizi rahatlatmayı tercih ediyoruz fakat bazen planladığımız gibi gitmiyor en büyük özelliğimiz de aslında bu noktada çıkıyor pes etmiyoruz kafada maçı bitirmiyoruz. Ve sürekli devam edebiliyoruz. Bizim için öyle bir maçtı.

Soru

Ascent haritasındaki düellocu olmadan yapmış olduğunuz ajan seçimiyle savunma tarafını domine ettiniz. Fakat ilk yarıdaki saldırı tarafındaki oyununuz da maçı koparmaya yetti. Bu ajan kompozisyonuyla saldırı tarafını nasıl iyi geçirdiniz ?

Cevap

Evet yeni şeyler denemeyi seviyoruz bunları daha çok göstereceğiz. Duelist olmadan da belli stratejilerle atak tarafı daha rahat oynanabiliyor. Bizim de kompozisyonumuz bu şekilde şekillendi. Bu kompozisyon üzerinde çok kafa patlattık ve sonuçlarını da gorüyoruz diyelim.

Oxygen Esports koçu Cuaj’a, bize zaman ayırıp sorularımızı cevapladığı için çok teşekkür ediyor, final maçında ve EMEA elemelerinde başarılar diliyoruz!

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments