1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant’a Silah Seviyesi Düşürme Geliyor!

Valorant’a Silah Seviyesi Düşürme Geliyor!
0

Silahlarınızın bütün geliştirme seviyelerini açtıktan sonra pişman olmuş olabilirsiniz. Bazı oyuncular, özellikle Asil Karambit ve Ejder Ateşi kaplama seti özelinde bu konudan dolayı oldukça şikayetçi. Ejder Ateşi’nin animasyonlarının dikkat dağıtıcı olduğunu düşünen bir çok oyuncu var. Asil Karambit ise çoğu oyuncu tarafından 3. seviyeye yükseltilip çevirme animasyonunun iptal olduğu fark edildikten sonra pişmanlık duyulmuş bir silah. Bu nedenle birçok oyuncu, Karambit’i 2. Seviyeye kadar yükseltmeyi tercih ediyor. Ancak sizler için iyi bir haberimiz de var! Sızdırılan bilgilere göre, silah seviyesi seçme özelliği, 3.08 yaması ile beraber gelecek!

Şu an için, Valorant’ta bir kaplamanın seviyesini yükselttiğinizde, silahının geri dönüştürülemez bir halde değişmiş oluyor. Bu seviyelerde de silaha özel seslerin yanında gösterişli efektler ve etkileyici animasyonlar da kaplamaya dahil oluyor.

Ancak, bazı oyuncular için bu silah yükseltmeleri rahatsız edici. Bazen, silahı yükselttikten sonra, silahın önceki hissini tercih ettiğini fark eden oyuncular oluyor, hatta bu sizin başınıza bile gelmiş olabilir (benim geldi). Ancak yükseltmeyi yapmadan önce bunu söyleyebilmenin pek bir yolu yok. Şanslıysanız silahınızın tamamen yükseltilmiş halini yerden bulup deneyebilirsiniz, ancak bu da uzun vadede size yeterli bir bilgi vermeyecektir. Şu an silahınızı yükselttikten sonra ne kaplamayı eski haline çevirebiliyorsunuz, ne de harcadığınız Radyanitleri geri alabiliyorsunuz.

Ancak ValorLeaks’in sızdırdığı bilgilere göre, 3.08 yaması ile bu durum değiştirilecek!

Yama 3.08 ile hangi silah seviyesini kullanmak istediğinizi seçebileceksiniz. Varyantlar yalnızca tamamen yükseltilmiş silahlarda kullanılabilecek.

Özellikle Asil Karambit hakkında, topluluktan gelen şikayetlerinden sonra bu değişikliğe gidildiği düşünülüyor. Asil Karambit, son seviyeye yükseltildikten sonra, oyuncular tarafından çok sevilen çevirme animasyonu iptal oluyordu. Bu nedenle de çoğu oyuncu, bıçağı 2. aşamaya kadar yükseltmişti. Ancak Riot, oyunculara bu sorunun 2021’in sonuna kadar giderileceğine dair söz vermişti ve bunu yapacak gibi de görünüyor.

Bu seçenek ile beraber oyuncular, tercih ettikleri görünümü elde edebilecek, hangi animasyonları kullanmak istediklerine karar verebilecek şekilde silahlarının seviyelerini “düşürebilecekler”. Ancak silahın rengini değiştirebilmek için bütün yükseltmeleri yapmış olmanız gerekecek.

Yani aslında, silahınızı hangi seviyede kullanmak istediğinize siz karar vereceksiniz. Silahınızın seviyesini düşünürken, yükseltmekte kullandığınız Radyanit size iade edilmeyecek ancak istediğiniz kaplamaya kavuşacaksınız!

Yapılacak Silah Seviyesi Düşürme değişikliğinin 19 Ekim’de 3.08 yaması ile gelmesi bekleniyor.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments