1. Anasayfa
  2. CS:GO

Major Şampiyonu s1mple HLTV’ye Konuştu

Major Şampiyonu s1mple HLTV’ye Konuştu
0

Sadece CS:GO’nun değil, Counter-Strike tarihine adını altın harflerle yazan Ukraynalı efsane oyuncu Oleksandr (Sasha) “s1mple” Kostyliev geçtiğimiz günlerde HLTV’ye röportaj vermişti. 24 yaşındaki s1mple, major şampiyonası, kariyerindeki değişikliği gibi birçok konu hakkında konuştu.

s1mple, öncelikle kazandıkları PGL Stockholm 2021 hakkında konuştu ;

“Bunu en çok biz hak ettiğimizi hissettik. Herkes bu Major Şampiyonası’nı NAVI’nin kazanacağını söylüyordu, ancak oynadığınızda, rakibin size büyük hasar verebileceğine ve kolayca kaybedebileceğinize her zaman hazırsınız çünkü bu sadece bir oyun.”

Yıldız oyuncu aynı zamanda takıma, akademi takımları olan NAVI Junior’dan katılan ve NAVI’nin Major’u kazanmasında önemli rol oynayan Valeriy “B1T” Vakhovskiy ve takımın diğer üyesi Ilya “Perfecto” Zalutskiy hakkında da şunları söyledi ;

“B1T, B1ad3 ve NAVI’nin yaptığı sisteme çok güveniyor. Onun gibi oyuncu bulmak zor. Perfecto ise bir dahi. Spor psikologlarımız her zaman onun bir dahi olduğunu söylüyor. Oyunu gerçekten iyi okuyor. Tıpkı Spencer “Hiko” Martin gibi. Ayrıca oyun dışında da çok zeki.”

Şu sıralar WePlay Academy League Season 2 turnuvasında ki rüya gibi istatistiklere imza atan FPL’den de tanıdığımız 16 yaşındaki NAVI Junior oyuncusu Ilya “mONESY” Osipov hakkında ise ileride NAVI’nin ana takımında oynayacağını da ekledi.

“Ona bir yıllık kiralama talebinde bulunmasını tavsiye ederim çünkü gelecekte kesinlikle NAVI’nin ana takımında oynamayı hak edecek. Ama gelecekte ne olacağını asla bilemezsiniz. Belki birileri kariyerini bitirmeye falan karar verebilir. Daha iyi takımlara karşı biraz daha deneyim kazanması gerekiyor. Onun yerinde olsam, bir yıllığına bir yere gidip neler olacağını görmek için giderdim.”

Son olarak Ukraynalı oyuncu Valorant’a geçiş yapma konusuna ise aralık kapı bırakarak, CS:GO‘yu bırakma sinyalini de vermiş oldu.

“Şu anda değil. Ancak olabilir. Bu oyunda yapılacak hiçbir şeyim kalmadıysa, CS:GO alanında yavaş yavaş eğlencemi kaybettiğim zaman Valorant’a geçmek iyi bir fikir olabilir. Bu organizasyon için çok şey başarmak istiyorum. Sonrasında mecburen NAVI’yi benden sonra temsil etmeleri adına gençlere bırakacağım.”

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments