1. Anasayfa
  2. VALORANT

ESA Open Fire Last Call Turnuvası Duyuruldu!

ESA Open Fire Last Call Turnuvası Duyuruldu!
1

ESA Esports, Türkiye espor tutkunları tarafından ilgiyle takip edilen “OPEN FIRE” turnuva serisini, toplam 100.000TL’lik ödül havuzuna sahip bir yeni turnuva ESA Open Fire Last Call ile taçlandırıyor.

Düzenlediği kaliteli organizasyonlar ve oyuncu hedef kitlenin nabzını tutarak hayata geçirdiği içeriklerle adını duyuran ESA Esports, 2021 yılı içerisinde düzenlediği OPEN FIRE markalı turnuvalarına hız kesmeden devam ediyor.

ESA Esports’un daha önce gerçekleştirdiği Open Fire All Stars, Open Fire Summer ve Open Fire Rebels turnuvalarının devamı olarak, Open Fire Last Call adını taşıyan yeni turnuva, 23-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek ve VALORANT kategorisinde mücadele eden 8 takımı bir araya getirecek.

Beşiktaş Esports, 1907 Fenerbahçe Espor, Fire Flux Esports, Futbolist, Galakticos Esports, Kafalar Esports, Regnum Carya Esports ve Thunderbolts Gaming takımlarının katılacağı turnuvanın tüm maçlar, ESA Esports’un Nimo.TV’deki kanalı üzerinden canlı yayınlanacak.

Takımların toplam 100.000TL’lik ödül havuzu için mücadele edeceği turnuvada, izleyiciler de canlı yayınlarda toplamda 190.000 VP oyun içinde geçerli e-pin kazanma fırsatı yakalayacak.

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Osman
Osman
2 yıl önce

Bbl niye yok