1. Anasayfa
  2. Espor

DWG KIA Nuguri’yi Transfer Etmek İstiyor!

DWG KIA Nuguri’yi Transfer Etmek İstiyor!
0

LCK takımlarından Worlds 2020 şampiyonu DWG KIA, takımından ayrılıp FPX‘e transfer olan ve güncel olarak serbest oyuncu konumunda olan Nuguri‘yi takımına geri transfer etmeyi düşünüyor.

Worlds 2020 şampiyonu olduktan sonra LPL takımlarından FPX’e transfer olan oyuncu, 2021 bahar mevsiminin lig aşamasını 5. sırada bitirdi. Playoffları da 2. sırada bitiren oyuncu, LPL finaline çıktı ancak seriyi 3-1 kaybetti. Yaz mevsiminin lig aşamasını 1. sırada bitirdi ve playofflara katılma şansını yakaladı. Finale kadar çıkan oyuncu, finalde Edward Gaming‘e 3-1 kaybetti.

Worlds 2020’de oldukça iyi performans gösteren Nuguri, DAMWON‘a katıldıktan 3 sene sonra Worlds kupasını kaldırdı. Nuguri’nin gitmesiyle takıma Khan‘ı transfer eden DAMWON, DWG KIA adıyla ligde oynamaya devam etti. LCK 2021 bahar mevsimi şampiyonu olduktan sonra MSI 2021‘de finale kadar çıktı ancak finali RNG‘ye 3-2 kaybetti.

Yaz mevsiminin lig aşamasını 1. sırada bitiren DWG KIA, finali de kazanıp Worlds 2021‘e birinci sıradan gitmeye hak kazandı. Finale kadar büyük bir performans gösteren DWG KIA, finaldeki kötü performansı sonucu finali Edward Gaming‘e kaybetti. Geçtiğimiz günlerde de ShowMaker, BeryL, Canyon ve Khan ile yolları ayıran takım, FPX‘ten Nuguri‘yi transfer etmeyi düşünmeye başladı. Upcomer.com‘dan The Esports Writer‘ın haberine göre DWG KIA sadece Nuguri’yi getirmeyecek. Takım ile sözleşmesi biten Canyon ve ShowMaker‘ı da takıma geri getirecek.

Nuguri ile bu transferlerin gerçekleşmesi durumunda DWG KIA’nın yeni (aslında eski) takımı şu şekilde olacak:

top lane icon Üst KoridorNuguri
16px Jungler icon blue OrmanCanyon
mid lane icon Orta KoridorShowMaker
bot lane icon Alt KoridorGhost
support icon Destek?

Yapıyoruz bu işi. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments