1. Anasayfa
  2. Espor

DWG KIA’nın Ormancısı Malrang’ın Sıradaki Durağı LEC!

DWG KIA’nın Ormancısı Malrang’ın Sıradaki Durağı LEC!
0

LCK takımlarından DWG KIA’nın yedek ormancısı Malrang, söylentilere göre LEC takımlarından Rogue’a transfer olacak.

LEC Wooloo’nun Tweet’ine göre Malrang’ın sıradaki durağı Rogue olacak. Inspired’ın LCS takımlarından Evil Geniuses’a transfer olacağı söylentisinden sonra Rogue, bu boşluğu doldurmak için takıma Koreli ormancı transfer edecek.

Aralık 2017 – Mayıs 2018 döneminde VFŞL takımlarından Royal Bandits’te (Royal Youth, yeni ismiyle NASR Esports) oynayan Malrang, kış mevsimini 2. sırada bitirmiş ve playofflara yarı finalden başlama hakkını elde etmişti. Finalde Supermassive ile karşlılaşan oyuncu, seriyi 3-1 kaybederek KMF şampiyonluğuna veda etmişti.

Daha sonra LCK’ye geri dönen oyuncu, Jin Air Green Wings ve KT Rolster gibi takımlarda oynadı. DWG Challengers’ta da oynayan oyuncu, son olarak DWG KIA’nın akademi takımına transfer oldu. 3 ay sonra ana kadroya yedek oyuncu olarak katılan Malrang, LCK 2021 yaz mevsimini 1. sırada bitirdi. Ancak playofflara çıkamayan oyuncu, Worlds’e de katılamadı. Onun yerine Canyon, Worlds 2021’de finale kadar yükseldi ancak finali 3-2 kaybetti.

Malrang transferinin gerçekleşmesi durumunda Rogue’un yeni kadrosu şu şekilde olacak:

top lane icon Üst KoridorOdoamne (?)
16px Jungler icon blue OrmanMalrang
mid lane icon Orta KoridorLarssen
bot lane icon Alt KoridorHans Sama (?)
support icon DestekTrymbi

(?) Odoamne ve Hans Sama’nın takımdan ayrılacağı düşünülüyor. Odoamne’nin gideceği takım henüz belli değil. Hans Sama’nın ise NA takımlarından Team Liquid’e transfer olacağı söyleniyor.

Yapıyoruz bu işi. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments