1. Anasayfa
  2. PUBG

Futbolist, Peacekeeper Elit’te Türkiye’yi Temsil Edecek

Futbolist, Peacekeeper Elit’te Türkiye’yi Temsil Edecek
0

Türkiye’nin en başarılı espor takımlarından biri olan Futbolist, bir kez daha PUBG Mobile alanının en önemli turnuvalarından birinde şampiyonluk arıyor. Bu yıl PUBG Mobile Dünya Şampiyonası Batı Ligi finallerinde mutlu sona ulaşan, Red Bull M.E.O.’nun son elemesinde İstanbul Boğazı’nın ortasında birinci olan ve Red Bull M.E.O.’nun dünya finallerinde de ülkemizi temsil etme hakkını elde eden Futbolist, bu defa Peacekeeper Elit Şampiyonası’nda mücadele edecek.

Bu reklam alanını aktif et!

Türkiye’nin en önemli espor takımlarından biri olan Futbolist, başarılarına bir yenisini daha eklemek istiyor. PUBG Mobile Dünya Ligi (PMWL) Batı Ligi Finalleri’nde rakiplerini tek tek geçerek şampiyonluğa erişen ve Türkiye espor tarihinin en büyük başarısına imza atan Futbolist, bu kez de PUBG Mobile alanının bir diğer prestijli turnuvası olan Peacekeeper Elit Şampiyonası’nda (PEC) birincilik arıyor.

14-15 Kasım tarihlerinde Çin’in Şanghay şehrinde ikonik yapılarından biri olan 18 bin seyirci kapasiteli Shanghai Oriental Spor Merkezi’nde gerçekleşecek PEC, toplamda 1.8 milyon dolar ödül havuzu ile dikkat çekiyor . Cumartesi ve Pazar TSİ 12.00’da başlayacak olan turnuvada şampiyon pazar günü belli olacak. Turnuvayı kazanan takım 750 bin dolar para ödülünün de sahibi olacak. 

2019 yılında İtalya’da organize edilen ESL PUBG Mobile turnuvasında Avrupa Şampiyonu olan Futbolist kısa sürede çok önemli başarılara imza attı. 2020’de PUBG Mobile Dünya Şampiyonası Batı Ligi’nde mutlu sona ulaşan Futbolist, Red Bull M.E.O.’ya da imzasını atmıştı. 

Red Bull M.E.O.’da birinci olmuşlardı

Aynı zamanda RedBull M.E.O.’nun İstanbul Boğazı’nın ortasında düzenlenen ve Türkiye’nin sosyal mesafe kurallarına uygun ilk espor etkinliği olan son Türkiye elemesinde de birinci olan, wild card ile de Red Bull M.E.O. Dünya Finali’nde yer alma hakkı elde eden Futbolist, Avrupa’nın en iyi ve dünyanın en iyi 5. takımı konumunda bulunuyor.  

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments