1. Anasayfa
  2. Espor

Dev1ce Valorant ve Daha Fazlası Hakkında Konuştu

Dev1ce Valorant ve Daha Fazlası Hakkında Konuştu
Dev1ce
0

Counter Strike Global Offensive, birçok üst düzey takımın gelip geçtiğini gördü. Varoluşunun 8 yılında, Danimarka’nın en iyi kadrosu Astralis’ten daha baskın bir takım görmedi. Ekip, tarihteki tek bir organizasyonla en çok major turnuva kazanma konusunda inanılmaz bir rekora sahip. Yıldız Danimarkalı takım 5 efsanevi isimden oluşuyor ve aralarında Nicolai ‘Dev1ce‘ Reedtz de var. Dev1ce en iyilerden birisi, değilse bile, en iyi Awp oyuncularından birisi.

Dev1ce ‘ın Kendilerine Tehdit Olarak Gördüğü Takımlar

Danimarkalı Superstar Dev1ce Esports Talk’a verdiği röportojda, ekibinin kültürünü ve o alternatif seçenekleri beğenirken; ekibindeki herkesin kahve içmeyi ne kadar sevdiğini anlattı. Profesyonel oyuncu ayrıca devam eden turnuvaya ışık tuttu ve ciddi zorluklar yaratabilecek takımlar hakkındaki yorumlarını aktardı.

“Sanırım bir bütün olarak turnuva için muhtemelen Navi derim. Kendilerine güvendiklerinde ve kazanabileceklerine inandıklarında gerçekten güçlü bir takım. “

Ayrıca Navi’yi güçlü bir ekip yapan şeylerden bahsetti ve aynı zamanda üzerinde çalışmaları gereken belirli yönleri vurguladı.

“Bence ana sorun kaybettiklerinde; birilerine yenilebilirler ancak en üst seviyede oynuyorlarsa bizden ve diğer takımlardan daha yüksek bir beceri seviyesine sahip olduklarını düşünüyorum.”

Ayrıca, kendileriyle beraber Navi ve Vitality’in 2021 RMR devresindeki güçlü takımlar olduğunu belirtti. Counter Strike’ın bu devleri arasındaki maçlar, devam eden BLAST Premierin en eğlenceli maçları olacak.

Bireysel Olarak Favori Gördüğü İsim

Kendisine, HLTV’nin ilk 3 sıralamasında yer almayan 2020’nin diğer en iyi performans gösterenleri hakkında bir soru soruldu. Astralis’i zor duruma sokabilecek, beğendiği oyuncuların isimlerini açıkladı.

Birçoğu, en iyi takımlarla ve çoğu zaman en iyi takımlara karşı o kadar fazla oynamadıklarında yeteneklerini pek sergileyemiyor. Tabii ki, Ropz en sevdiğim riflerlardan biri ve gerçekten iyi bir awper olan xsepower da var.

Yıldız oyuncu, onları yenmemelerini umarak gerçekten çok beğendiği önemli isimleri vurguladı. AB bölgesi rekabet açısından büyümeye devam ediyor ve yakında dünyanın gördüğü en iyi yetenek havuzlarından birine sahip olacak.

Yeni Valve Yönergelerine Sıcak Bakmıyor

Cul counterstrike u58mosytce9qtmlzmp9u scaled 1

Valve’ın son yönergeleri, Danimarkalı oyuncuyla pek uyumlu değil. Açıkça belirttiği gibi, bu harekete katılmıyor; ancak bir yerde onların bakış açısını anlıyor.

“Dürüst olmak gerekirse, takımları daha da kötüleştirdiğimiz rekabetçi bir ortam yarattığımızı düşünüyorum. Bir günden diğerine hiçbir iletişim olmadığı için oyunun bir bütün olarak yönü bazen ayarlanamaz. Koçumuz Danny mükemmel bir yurttaş oldu ve hiçbir şey yapmadı. Şimdi takımımıza çok zarar verecek seviyede cezalandırılacak. “

Bu hareket onu kesinlikle rahatsız etti. Çünkü dünyadaki diğer sporlar koçların oyuncularla birlikte olmasına izin veriyor ancak Counter Strike izin vermiyor. Dürüst takımları ve antrenörleri dolaylı olarak cezalandırdığı için bu politika değişikliğini tuhaf ve sineye çekmesi zor bir politika olarak gördü.

Valorant, CS’ye Bir Rakip ve Gelecek Vaadediyor

Dev1ce, Counter Strike’ın tekelini kırabilecek 5v5 taktik nişancı türündeki yeni yükselen addan da bahsetti. Danimarkalı oyuncu, yeni oyunla ilgili deneyiminden memnun kaldığını ve birkaç Avrupalı profesyonel oyuncuyla da oynadığını belirtti. Koşma ve vurma gibi oyunun, tuhaf bulduğu bazı yönlerine dikkat çekti. Bunun dışında ise CS:GO’nun artık biraz rekabete sahip olmasından gerçekten memnun.

“Genel olarak, CS ve Valorant’ın geleceği hakkında pozitif bakıyorum ve umutluyum. Daha çok Dota 2 ve LoL ile aynı ortamı yaratabilir. Oyunlar arasında daha doğrudan rekabet olacaktır. Bu daha önce CS’de yoktu. Daha önce diğer FPS oyunlarını doğrudan rakip olarak görmediklerini düşünüyorum.”

Dev1ce, Counter-Strike’ı sevdiğini ve eğer aynı seviyede oynayamazsa muhtemelen geçiş yapmayacağını söyleyerek söyleşiyi bitirdi.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments